Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(274)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(274)
    • 5 Star(260)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/04/2021

    To dobry produkt. Urządzenie działa dobrze. Ten laserowy detektor PM 2.5 wykazał dokładnie wszystkie spektrum zanieczyszczeń, takich jak PM2.5 PM1.0 PM10. Pokazuje również temperaturę i wilgotność.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Wygląda na to, że działa dobrze, ale nie mam innego licznika do sprawdzenia dokładności. RH i Temp wydają się być w dobrym zasięgu. Był bardzo dobrze zapakowany w pudełku z pianką do poduszki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Szybka wysyłka odpowiednich reklam, wykonywanie idealnej pracy, brak możliwości zrobienia właściwej rzeczy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Ładna, funkcjonalna konstrukcja, dokładność wilgoci i temperatury nieco ograniczona (5 i 2%).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Dostarczył 6 dni przed terminem i pracował prosto z pudełka. Bardzo dobrze zapakowane. Świetna obsługa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Safe packing and nice product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Produkt jako opis. Testowany ok działa zgodnie z oczekiwaniami. Dobrej jakości produkt. Pozdrawiam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Odczyty temperatury i wilgotności są trochę nieaktualne, ale czujnik jakości powietrza wydaje się działać ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Dobre rzeczy, działa z pudełka, po prostu podłączony do usb do zasilania (działa z powerbanku, jak również, gotowy do zewnątrz).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Podręczny mały licznik i dobra cena. Sam czujnik jest wart 20 euro, jeśli kupujesz go na własną rękę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 308
    • Ft7 721
    • Ft18 867
    • Ft3 265
    • Ft3 629
    • Ft1 812
    • Ft1 569
    • Ft15 911
    • Ft3 265
    • Ft5 029
    • Ft36 164
    • Ft20 597
    • Ft1 569
    • Ft1 255
    • Ft15 615
    • Ft26 729
    • Ft2 827
    • Ft37 422