Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(14)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(14)
    • 5 Star(9)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/10/2021

    Mam dwa, oba zaktualizowane do obecnego systemu Windows 10 bez żadnych problemów. Do użytku przez uczniów licealistów. Prace instalacyjne Office365 arm64, Zoom i inne armatury z powodzeniem instaluje. Wysyłka była bardzo szybka, a jak widać na zdjęciach, opakowanie było bardzo dobre i bezpieczne. Rozdzielczość ekranu 2880x1920 (267ppi) jest piękna do oglądania filmów. Ekran dotykowy jest bardzo elastyczny. Działa dobrze jako urządzenie tabletu z systemem Windows. Adres Wifi MAC wydaje się być taki sam na obu urządzeniach. „Naprawiony" ręcznie zmieniając adres sieciowy Wifi na jednej, więc może być inny od drugiej (w przeciwnym razie tylko jeden z nich może się połączyć w Twoim domowym WIFI.) Urządzenie „A" USB-C łączy się z 2 x hubami USB-C, ale urządzenie „B" łączy się tylko z pendrive'em USB-C. Urządzenie „B" cykle za pomocą połączeń/odłączeń po podłączeniu do gniazda USB-C, ale nie pokazuje nic w Device Manager (połączone urządzenia) lub Menedżera plików (połączone przechowywanie).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • ftacnik
    CZ
    25/05/2021

    Pipo W12 came in very good packing. I own Surface Pro X (first generation) with similar specs, Pipo is slightly slower. Other than that it works like charm - all the programs for ARM64 as well as Intel work identically. I am testing Intel 64 bit support within Early access program and that works very well. Do not hesitate if you want decent Windows on Arm development machine - many programs and tools already run natively (C,C++, Java, Go, Rust, Python - even with graphics, MariaDB database...), many more under emulation. Simply put - if Surface pro X is too expensive for you, go with this nice machine and you will be satisfied. With proper USB-C hub you will get Ethernet, quite a few USB ports, USB-C power charging and even 4K display support at 60Hz.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Podoba mi się to urządzenie. Po tygodniu używania go jako mojego podstawowego urządzenia, odkryłem, że jakość budowy jest dobra., Pen działał doskonale. Jeśli chodzi o wydajność, to jest dobre pod warunkiem, że jesteś gotów uruchomić rodzime aplikacje. Nie-natywne aplikacje widzą zauważalny hit. Poczyniłem punkt, aby używać rodzimych aplikacji tylko na tym urządzeniu i byłem bardzo zadowolony. Ekran jest bardzo przejrzysty i łatwy do odczytania. Trochę na ciężką stronę, aby używać jako tablet, ale zintegrowana podstawka do kopania nie trzeba koniecznie trzymać go cały czas. Klawiatura jest więcej niż zaskakująco miła z komfortowych podróży klawiszami. Urządzenie można naładować za pomocą USb- c (powoli) Niedawno również uaktualniłem go do systemu Windows 11 Beta, używając aktualizacji okien nie ma problemów.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Shipment: I live in Germany and the package arrived after 14 days, which is pretty damn quickly! It was savely packaged with a thick bubble wrap layer. Included parts: Tablet, Keyboard (QWERTY, no backlight, no Fn lock), Pen (with 2 buttons), Pen Battery (AAAA, 25A, 1.5V), Power supply (0.8A, 100-240V, 50/60Hz), Localized power supply adaptor (EU, as promised in the product description), USB-C to USB-C male to male cable (which is totally pointless, a male USB-C to female [HDMI, USB-A, RJ-45] cable/adaptor would make sooo much more sense!) Product review: I expected absolutely nothing, but now I'm deeply impressed! The build quality of the tablet and the pen is amazing considering the price. The keyboard feels cheap and plasticky (as I expected) and is exactly as bent as shown in the pictures on the shop and manufacturer pages. The keyboard keys have quite a nice pressure point and for me it's a pleasure to write on the keyboard. The touchpad on my model seems to have a loose contact. Sometimes it works without issues, sometimes the mouse movement is very jerky, and sometimes it doesn't work at all. The touchpad is a precision touchpad that is working natively with the Windows 10 touchpad gestures (pinch-to-zoom, 3-finger-swipe, 4-finger-swipe). The system itself is quite fast, e.g. the UWP apps like Mail and Weather load instantly and even x86-based apps (like office 2019) run quite smoothly. 4K video runs perfectly smooth. The display has a very high maximum brightness, perfect viewing angles, is stunningly sharp and runs at 67Hz. The efficiency of the ARM processor is amazing. At full workload (20 open browser tabs, 4K Youtube video running, 10 other apps running, including x86 Word&Excel&Powerpoint 2019 and x86 Visual Studio 2019) I can't feel any heat and everything runs quite smoothly without any throttling. No fan spin, no annoying noise!!! I'm just amazed and give 5 stars, even with the touchpad issues that i sometimes face. Can definitely recommend!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    muito bom, porém diz ser em múltiplas linguagens, versão global, e o português mesmo que eu preciso não tem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    za tą cenę tablet spełnia moje wymagania przesyłka doszła do 20 dni,jestem ze sprzętu zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2021

    Jakość zgodnie z opisem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Nie ma problemu, dobra cena produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Dobry produkt i lubię, że przybył przed czasem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • NUTIKA
    HU
    21/06/2021

    everything is ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$429.99
    • US$299.99
    • US$1,158.99
    • US$369.99
    • US$1,248.99
    • US$199.99
    • US$1,378.99
    • US$609.99
    • US$289.99
    • US$1,169.99
    • US$489.99
    • US$309.99
    • US$299.99
    • US$259.99
    • US$1,448.99
    • US$359.99
    • US$269.99
    • US$199.99