Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(62)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(62)
    • 5 Star(62)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/07/2020

    Możesz naładować dowolną baterię 3,7v. Ważne : zawsze należy podłączyć 6 baterii. Ustawić wartość miliampera na najniższą w zestawie baterii.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2020

    Towar dotarł w ciągu 36 dni, wszystkie pasujące do opisu. Ładne silikonowe druty. Teraz naładuję baterie moim ulubionym Aimaxem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2020

    Pakiet przybył szybko, jestem w trzeciej parze z tej firmy jestem zadowolony.Cena jest ok.Jakość jest dobra.Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2020

    Tanie i bardzo wygodne. Używany z S60 do ładowania LIHV Mobula 6 bez problemów. Tanie i bardzo praktyczne. Używam z S60 do ładowania Mobula 6 LIHV bez problemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2020

    Świetny Kabel!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2020

    Pozwala na ładowanie 6 liponów jednocześnie, z wtyczką równoważącą. (dla przypomnienia nie można naładować tylko 5 lipo kablem x6)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2019

    very good, works well to charge my 1s batteries with my IMAX b6 mini. it's a must have if you want to put your batteries in storage voltage

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Dobre wrażenie, że ich wypróbowanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2020

    Wygląda na to, że można pobierać tylko 6 kawałków za 😑

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2020

    Najlepsza rzecz do ładowania baterii do mojego drona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.99
    • US$8.07
    • US$33.48
    • US$12.69
    • US$57.99
    • US$81.99
    • US$5.99
    • US$31.49
    • US$21.99
    • US$73.91
    • US$239.99
    • US$25.99
    • US$85.46
    • US$16.99
    • US$54.99
    • US$22.99
    • US$32.99
    • US$6.92