Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(157)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(157)
    • 5 Star(135)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/01/2021

    Doskonały, przybył w odpowiednim czasie, takich jak opis, dobre opakowanie, polecane 100% banggood coraz bardziej mnie szczęśliwsza, z jego dostaw na czas i jakość w swoich produktach.. 😁👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Nie najlepszej jakości, nie HD, ale jest lepsze niż moje laptopy wbudowane w kamerę i tylko o to mi chodziło. Więc jestem zadowolony z produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Dostarczyłem paczkę za dwa tygodnie.. Wygląda na to, że jest do podstawowego użytku. Twierdzi, że to kamera HD, ale obraz jest rozczarowujący...nie ma mowy, że HD.. Ale mogę zrobić to, co chcę... Telekonferencja bez wielkich oczekiwań... powinna być sprzedana taniej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Produkt za doskonałą, bardzo dobrą jakość obrazu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    Doskonała jakość, projekt i wideo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    To jest w porządku n dla celów związanych z nauką. Godny kupić. Paczka nie była pakietem banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Otrzymane w 12 dni od zamówienia! Szczerze, nie spodziewałem się tego tak szybko! Dobrze zapakowane, stan dobry. Wystarczy kamer internetowych!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2020

    Brak kontrastu, kolor jest bardzo wyprany i jest FHD, ale jest to „rozciągnięte" FHD. Prawdziwa rozdzielczość jej to 480p, moim zdaniem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2021

    Działa idealnie nawet mikrofon Wspaniale!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Nie zła jakość potrzebuje dobrego światła

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 488
    • Ft1 151
    • Ft3 629
    • Ft6 897
    • Ft5 082
    • Ft1 978
    • Ft1 805
    • Ft1 884
    • Ft1 884
    • Ft5 611
    • Ft3 771
    • Ft4 400
    • Ft6 916
    • Ft2 827
    • Ft15 219
    • Ft3 142
    • Ft2 827
    • Ft12 577