Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(31)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(31)
    • 5 Star(27)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/01/2022

    Doskonała jakość i szybka wysyłka. Bardzo ladnie wygladasz. Już ładne i ciepłe bez korzystania z funkcji grzewczych. Doskonały produkt na mroźną zimę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    Uwielbiam je, działają świetnie. Jedyną rzeczą, którą widzę jako problem, jest to, że moja córka wczołgała się na tył mojego samochodu. W jakiś sposób jedna rękawica się zakręciła. To może stać się problematyczne

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2021

    Bardzo dobre rękawice. Prawdziwy rozmiar i ciepło bez konieczności uruchamiania funkcji ogrzewania. Ogrzewanie ma 3 tryby, a przycisk jest gładki do pracy bez żadnych trudności. Baterie i kable USB są dołączone zgodnie z opisem, a opakowanie jest doskonałe. Podręcznik jest w języku angielskim i jest wszechstronny. Szybka dostawa z doskonałym śledzeniem zbyt. Jestem bardzo zadowolony z tego zakupu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2022

    Produkty przyszły, bateria zniknęła i jest ogromna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2022

    best I get from banggood 25€ unbelievable but one it is very big for XL an S size will be good the L work for 8-10, the XL is for 10-12

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Przyjechali szybko, rękawice ładnie się nagrzewają, są trochę duże w objętości, ale nie jak na rozmiar, mam XL i są idealne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    Bardzo dobra jakość wykonania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Produkt jest dobrej jakości i piękny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Może

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2022

    Produkt dotarł przed planowanym terminem dostawy w stanie nieuszkodzonym i był taki, jak opisano. Baterie zostały naładowane w sposób wystarczający do obsługi produktu. Baterie zaakceptowane do pełnej naładowania. Produkt jest zgodny z rozmiarem i wydaje się być dobrej jakości. Będę dalej testować produkt w celu określenia długoterminowej wydajności, a jeśli to zadowalające, dokupić dodatkowe pary dla członków rodziny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$20.78
    • US$26.43
    • US$11.54
    • US$16.16
    • US$11.54
    • US$10.99
    • US$17.31
    • US$9.23
    • US$9.23
    • US$13.85
    • US$6.92
    • US$19.64
    • US$27.59
    • US$9.23
    • US$31.17
    • US$16.16
    • US$13.85
    • US$13.85