Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(26)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(26)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/04/2021

    Bardzo dobra, doskonała praca

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Widziałem, jak wzmagają się ampery. Mam nadzieję, że wszystko działa. Ponieważ opakowanie jest bardzo słabe. - Tylko tekturę. Chodzi o poród.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Wygląda dobrze.. Musi być jakieś 150 tysięcy.. Nie ma 600 i 1000 w, jak mówi reklama.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Używany do subwoofer pcha bardzo dobrze i kontroli tylko doskonałe i doskonałej jakości do ceny Zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Produkt jest dobrze zbudowany, czekam go zainstalować, aby wiedzieć, czy działa dobrze, ale, nie opakowanie, tylko karton i instrukcje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2021

    Ma zaskakująco dużo mocy. Nie sądzę, że ma 1000W, a bezpiecznik to 20A, więc bardziej prawdopodobne jest do 200-250W.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Przybył szybko doskonałej jakości materiał, nie testował więc sprawdzam ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Dobry produkt, jeśli wziąć pod uwagę cenę, bardzo funkcjonalny i więcej niż zadowalające korekty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2021

    /Dobry wybór.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Dzięki za szybką dostawę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15 739
    • Ft5 755
    • Ft84 775
    • Ft16 620
    • Ft31 484
    • Ft11 131
    • Ft16 507
    • Ft46 542
    • Ft6 313
    • Ft16 620
    • Ft23 269
    • Ft29 918
    • Ft17 617
    • Ft9 306
    • Ft10 636
    • Ft15 357
    • Ft19 945
    • Ft19 566