Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(41)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(41)
    • 5 Star(37)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/09/2020

    Wygląda dobrze.. Musi być jakieś 150 tysięcy.. Nie ma 600 i 1000 w, jak mówi reklama.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2021

    Bardzo dobra, doskonała praca

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2022

    A little beast. But it's not 1000 watt. More like something between 200-240 watt. Beware that you need to solder the cable to the speaker. Or if you prefer hillbilly style well just use a glue gun 🤴

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2022

    Nie ma sprawy, dzięki

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Widziałem, jak wzmagają się ampery. Mam nadzieję, że wszystko działa. Ponieważ opakowanie jest bardzo słabe. - Tylko tekturę. Chodzi o poród.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2021

    Ma zaskakująco dużo mocy. Nie sądzę, że ma 1000W, a bezpiecznik to 20A, więc bardziej prawdopodobne jest do 200-250W.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Używany do subwoofer pcha bardzo dobrze i kontroli tylko doskonałe i doskonałej jakości do ceny Zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2020

    Doskonały produkt, bardziej niż oczekiwałem, bardzo mi się podobał, nie mam nic do narzekania, ale powinieneś poprawić swój transporter, bo był w dobrym papierze, i coś na nim położyli, przewód na wzmacniaczu ugrzęzł, Ale nie było problemu, tylko narzekanie. Kupiłbym jeszcze raz!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP2
    BR
    24/03/2020

    Jeszcze go nie przetestowałem, jak tylko go przetestuję, wysyłam ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2020

    Absolutnie niesamowite prace dokładnie tak jak się spodziewaliśmy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$254.99
    • US$33.48
    • US$7.50
    • US$21.84
    • US$17.31
    • US$43.21
    • US$30.99
    • US$19.62
    • US$29.99
    • US$57.91
    • US$36.99
    • US$52.99
    • US$79.99
    • US$19.99
    • US$27.71
    • US$11.54
    • US$10.76
    • US$13.99