Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(48)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(48)
    • 5 Star(45)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/11/2020

    Problem z tym boroskopem jest rodzaj typowego z niedrogimi boreskopy; ma długą ogniskową i długą głowicę kamery. Niezależnie od tego, co mówią specyfikacje, zbyt długa końcówka kamery musi być zbyt daleko od tego, na czym chcesz się skupić, aby mieć jasny obraz. Z definicji, jeśli potrzebujesz boroskopu, żeby zobaczyć coś w ciasnej dziurze, prawdopodobnie nie będziesz mógł się wycofać na tyle daleko, by uzyskać wyraźne zdjęcie. Głowica tego boroskopu jest zbyt duża, by być tak użyteczna jak mały boroskop głowy o znacznie krótszej ogniskowej. Po co ci boroskop, który często cię zawodzi? Również twardy przewód jest trudny do wyprostowania, więc może być tam trochę krzywa uczenia się. Obraz nie jest najlepszy, ale jest wystarczająco dobry dla większości zastosowań. Podręcznik właściciela brzmi ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2021

    Bardzo poręczne urządzenie w tej cenie. Jestem poetą i o tym nie wiem. Wiele zastosowań od kontroli rur odpływowych do kontroli silników. Idealne urządzenie do znalezienia wycieku oleju. Ładny, czysty ekran. Wesołego wiwatu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Kupiłem produkt za 10m kabla, ale 2m dostarczono! Jak możemy to rozwiązać?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Zawsze dobrze jest kupić w Banggood, szybko i bezpiecznie, od którego otrzymaliśmy to, co zamówiliśmy bez błędów i błędów. Urządzenie jest w reklamie, jest fantastyczne i muszę tylko powiedzieć: Dziękuję i do zobaczenia wkrótce. Pedro Costa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Nie sprawdziłem jeszcze „czy" jest w dobrych warunkach pracy ===!!! Był w swoim własnym pudełku "w uczciwych warunkach ===!!! Ale wszystkie --(cztery -- elementy )-- zostały umieszczone w --plastikowej torbie dla psa na dostawę ==!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • enri11
    IT
    15/01/2021

    Produkt dotarł nienaruszony i odpowiada temu, co zamówił bezpośrednio z Chin do Włoch w mniej niż 10 dni, naprawdę szybkie dostawy.Mam nadzieję, że produkt jest na tym samym poziomie co dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Świetny produkt.........................................................................

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Sortowanie dobrych produktów, sortowanie efektywne Rosi sortuje dobrze, i sortuje dobry stan transportu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Doskonały stosunek jakości do ceny, zobaczmy w nadchodzących miesiącach, jak to będzie się zachowywać, na razie wszystko OK

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2020

    Nie radziłbym nikomu go kupić. Światło jest słabe, a jasność jest tym, co oczywiste

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft19 982
    • Ft21 498
    • Ft37 747
    • Ft21 463
    • Ft66 615
    • Ft58 501
    • Ft9 417
    • Ft9 610
    • Ft7 367
    • Ft18 902
    • Ft23 311
    • Ft28 493
    • Ft18 870
    • Ft24 350
    • Ft21 145
    • Ft21 091
    • Ft15 909
    • Ft9 337