Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(51)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(51)
    • 5 Star(45)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/11/2021

    Przedmiot zgodny z opisem, wysoka jakość i cena. Byłem zaskoczony jakością obrazu termicznego z tak małego urządzenia. Używany do sprawdzania izolacji domu, był w stanie wykryć problemy bardzo łatwe. Funkcjonalność aplikacji jest stabilna bez problemów. Zdecydowanie polecam ten produkt. Połowa konkurencji i znacznie większa rozdzielczość termiczna. - Nie, dzięki, ale!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Dobra Kamera, co ty na to. Ustawienie jest trochę trudne (tylko instalacja QR Code, domyślna aplikacja, ale wszystko wygląda dobrze. Działa na Windows jako kamera USB Pozdrowienia, Hans

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2022

    1A Obrazy termalne Czas dostawy od góry do dołu. Na początku byłem sceptyczny, aplikacja zainstalowała i zrobiła pierwsze zdjęcia i filmy. Jestem zachwycony tą rezolucją. Najwyższa cena/wydajność. Mam nadzieję, że trwałość też będzie dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2022

    Best value for this category with the largest resolution in that price. The only problem is that the application language is in Chinese in default, and you must change to EN (see attached photos)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Wspaniała rola. Oprogramowanie jest dobre, gdy jest w końcu zainstalowany, a chiński tryb jest w języku angielskim. Wyświetlacz jest świetny, dzięki wysokiej rozdzielczości obrazu. Wyświetlanie temperatury w obszarach obrazu jest bardzo dokładne i szybkie Możesz po prostu zapisywać zdjęcia, a nawet tworzyć filmy. Jednak aparat robi się nieco ciepły, muszę zobaczyć, co to robi z wyświetlaczem. Istnieje również tabela wyszukiwania dla emisji różnych przedmiotów, co jest świetne, i pokazuje, że to wielkie urządzenie z doświadczeniem naukowym zostało opracowane. Jestem wstrząśnięty. Dostarczone do niego szybko bez konieczności zwracania podatków. Wniosek: cena tego urządzenia o wysokiej rozdzielczości jest gigantyczna dobra i działa bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2022

    /Przesyłka była idealna. Niestety, trudno było znaleźć odpowiednią aplikację. Oto link https://www.pgyer.com/j4mi (Android). Jestem bardzo zadowolony z zdjęć aparatu są ostre, a skanowanie cieplne bardzo szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Rozdzielczość jest bardzo dobra jak na tę cenę. Kupiłem również 35mm makro obiektywu CO2 do zbliżenia pomiaru elektronicznego. Zobacz zdjęcie mini ESP Platyna.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    Very good thermal imager. The resolution is enough and the app is pretty good. The only limitation is that the temperature ius capped at 199.9 degrees celsius. Otherwise great!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2022

    Instrukcja połączenia bitowego, aplikacja jest w rzeczywistości InfiRayGo (zamiast Night Vision Go). Mimo to urządzenie działa świetnie i polecam go.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2022

    Szybka dostawa. Aplikacja do pobrania ze sklepu Google to Infiraygo. Brak informacji o tym w instrukcji. Dodatkowo dokupiłem soczewkę Znse Cvd 18mm- do elektroniki diagnostyki. Do adaptacji z obudową projekt na thingvers

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$29.99
    • US$35.99
    • US$32.99
    • US$16.16
    • US$35.99
    • US$34.99
    • US$9.23
    • US$25.40
    • US$28.86
    • US$17.31
    • US$39.26
    • US$11.54
    • US$24.24
    • US$49.65
    • US$26.55
    • US$33.99
    • US$15.00
    • US$219.99