Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(36)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(36)
    • 5 Star(33)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/03/2021

    Świetny model, idealny do promowania sportu freedlight, niestety sprzedawca nie starał się dobrze zapakować pudełko. W rezultacie model zostaje zmiażdżony podczas dostawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    E simplesmente fantástico! Um avião muito bem elaborado e detalhado com manual e peças de excelente qualidade. Pacote bem feito, a caixa que acomoda o kit é bonita e firme, não sofreu nenhum dano no transporte. Obrigado Banggood 😍💓🥰☺️😃

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Ładny, prosty zestaw, z instrukcją! Po chińsku, ale dość łatwo zobaczyć, co robić. Ten jest przeznaczony do mikroprzekładni i nastawionej bezrdzeniowej mocy silnika!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Trochę się tu nabazgrałem, bo to najtańszy sposób, by dostać się do tego samolotu w Wielkiej Brytanii. Cieszę się, że to zrobiłem, bo choć pudełko jest trochę rozbite, miałem szczęście, a samolot jest w większości nieuszkodzony, a dotarcie zajęło tylko trochę ponad dwa tygodnie. Jeszcze tego nie zmontowałem, ale latałem wystarczająco długo, by powiedzieć, że to coś będzie lepiej niż cokolwiek, co kiedykolwiek zbudowałem.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Szybka dostawa, pudełko trochę uszkodzone. Super światło i zamierzam nawrócić w 2ch rc z 2g Servos. Zamówię drugi na części zamienne, ponieważ użyję części skrzydeł drugiego, aby zwiększyć rozpiętość skrzydeł, ponieważ dodatkowe gramy dwóch Servos i trochę baterii. Użyję mikro-nano-RX dla Flysky'ego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Gruby ostatni raz mogłem dostać jeden z tego! Szybko dostarczone, pudełko nieuszkodzone, kompletny produkt w pudełku. Super światło i zamierzam nawrócić w 2ch rc z 2g Servos. Zamówiłam drugi na części zamienne, ponieważ użyję części skrzydeł drugiego, aby zwiększyć rozpiętość skrzydeł, ponieważ dodatkowe gramy dwóch Servos i małej baterii. Użyję mikro-nano-RX dla Flysky'ego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Zgodnie z opisem i dojazdem bezpiecznie bu z wołów s Uszkodzenia w przeciwieństwie do poprzedniego, który został zgnieciony i zawartość uszkodzona w słupku. Producent musi je lepiej spakować do transportu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Idealna dostawa, w samą porę, jak obiecałem. Produkt najwyższej jakości -przy okazji, nie jest to tylko zabawka, ale poważny szybowiec z cechami aerodynamiki dźwięku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Opakowanie zostało rozgniecione w trakcie transportu, ale zawartość była w porządku. Model jest mniejszy, niż sobie wyobrażałem, ale ogólnie jestem z niego zadowolony. Nie mogę się doczekać dobrej latającej pogody!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Ładny, darmowy model lotu, dodatkowo gumowy stop silnika rozciągnięty i składany śmigło. Góra!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft26 491
    • Ft27 123
    • Ft18 962
    • Ft17 065
    • Ft24 335
    • Ft18 962
    • Ft41 087
    • Ft17 381
    • Ft20 501
    • Ft7 583