Opinie klientów

4.84 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(62)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(62)
    • 5 Star(56)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/12/2020

    Otrzymane zgodnie z oczekiwaniami, dobra jakość, prace obecnie połączone testowanie mqtt z serwerem w domu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2019

    Pas identique à la photo car le module n'est pas livré avec l'antenne !! je pensais qu'il fallait choisir l'option mais pas que l’antenne était en option !! donc attention ce n'est pas livré avec l'antenne!! sinon de bonne qualité mais pas encore testé !! car pas d'antenne !! N'oubliez pas de relever le SKU de vos articles en cas de soucis !!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2019

    Ainda não testei o modem mais a aparência e a construção física da placa estão ok. Alta qualidade e as soldas estão perfeitas. a antena e o cabo "pig tail" também são de qualidade. Recomendo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2019

    Got exactly what is on the photo. I have chosen Type 2 Glue stick antenna version, but there was no antenna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2019

    Good build quality. Labels clearly visible. Packaging could be better.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2016

    Long delivery time. :( I thought that the principle has been set ... but no! Compact design! Use of purely Transmission Center.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2019

    No Antenna in package

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2016

    It works very good with the Arduino.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    very good & very faster service,, I'm very happy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9,386
    • Ft8,477
    • Ft1,208
    • Ft8,177
    • Ft2,571
    • Ft7,871
    • Ft7,871
    • Ft9,271
    • Ft6,784
    • Ft3,026
    • Ft2,723
    • Ft2,565
    • Ft2,420
    • Ft1,814
    • Ft3,328
    • Ft3,934
    • Ft2,898
    • Ft10,782