Opinie klientów

4.8 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(97)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(97)
    • 5 Star(82)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/01/2021

    Jak wspomniano w innych recenzjach - jeśli masz nos i nie chcesz się udusić podczas lotu, musisz odciąć trochę piany. Działa o wiele lepiej niż zapasowa pianka DJI

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2020

    Mam duży nos, więc twarz wyciska go do stopnia, że nie mogę oddychać przez nos. Uszczelnia się lepiej niż oryginalna płytka DJ, ale gąbka jest tak cienka, że pozwala na przechodzenie światła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Idealnie... jak zawsze bardzo szybka wysyłka. W okolicy nosa musisz pracować. Ale poza tym dobra poduszka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Musiałem wyciąć trochę pianki na nosie, ale teraz pasuje idealnie i ładnie leży

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Bardzo szybka wysyłka do Kolumbii. Podobała mi się ta tabliczka, ale musisz zdjąć mu dużo farszu z nosa, inaczej nie da się oddychać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Pasuje świetnie, lepiej niż te oryginalne. Jeśli zaakceptujesz, że twój nos jest ściśnięty, ta piana jest naprawdę świetna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Dobra gąbka, nie pozwala przejść światła pasuje dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2020

    Jak na zdjęciu i bardzo wygodne całkowicie polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    Ładna płyta do gogli DJI.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2020

    Bardzo wygodna pianka i łatwa w montażu. Dobra aktualizacja dla Googles

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2,723
    • Ft9,180
    • Ft5,146
    • Ft20,894
    • Ft2,723
    • Ft9,180
    • Ft3,934
    • Ft19,077
    • Ft2,723
    • Ft4,843
    • Ft4,540
    • Ft35,734
    • Ft16,048
    • Ft8,477
    • Ft4,843
    • Ft6,054
    • Ft6,054
    • Ft2,420