Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(39)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(39)
    • 5 Star(37)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/08/2021

    Świetny produkt dobrze zapakowany, są wszystkie akcesoria, które go z nim. Wszystko co musisz zrobić to spróbować Na dostawę trwa 15 dni. Dla Francji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Test ok

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Dobry towar, działa dobrze

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Tak trzymaj

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Świetny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Mam mój koncentrator tlenu z bardzo szybką wysyłką i ustawić go bardzo szybko i działa do specyfikacji są tam i podręcznik jest mały, ale ma wszystkie plany części i konserwacji bardzo ładne :-) ma również wszystkie akcesoria zawarte w pudełku, więc Ustawienie i możliwość użycia go w ciągu godziny, aby przeczytać książkę i uzyskać konfigurację. Dziękuję,

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Kupiony dla przyjaciela w potrzebie. Działał natychmiast i działał dobrze. Zdecydowanie jest to najmniej kosztowna dostępna opcja. Instrukcje nie były trudne, tłumaczenia są czasami zaskakujące, były po prostu zabawne, a nie mylące. Polecam tę jednostkę każdemu, kto potrzebuje koncentratora tlenu. Polecam również rzucić palenie każdemu, kto to robi, a ten wybór należy do ciebie, to jest trudne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Duża wartość, robi tak samo, jak droższe jednostki. Jedynym małym minusem jest to, że zbiornik nawilżacza/woda jest zbyt mały. Transport był BARDZO szybki. Ogólnie miła niespodzianka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Bardzo zadowolony i mruczy jak kotek. Szukałem dużo i Banggood miał najlepszą cenę. Jednostka, którą wynajmowałem, brzmiała jak elektryczna zmywarka do naczyń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Jak to możliwe, że zamówię 4 jednostki i tylko 3 przybędą?? Muszę powiedzieć, że to pierwszy raz... Również nie pakowane 2x1 ale 1 za 1.. Proszę zapakować 2x1

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 831
    • Ft318 587
    • Ft3 445
    • Ft149 131
    • Ft15 910
    • Ft315 138
    • Ft7 093
    • Ft113 478
    • Ft73 221
    • Ft202 423
    • Ft6 131
    • Ft2 679
    • Ft127 280
    • Ft99 577
    • Ft116 173
    • Ft49 787
    • Ft87 411
    • Ft195 837