Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(122)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(122)
    • 5 Star(111)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/12/2020

    Przesyłka zamówiona z CZ 25-11-2020, otrzymana 01-12-2020. 6 dni to bardzo dobry wynik (w tym sobota i niedziela). Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona, nieuszkodzona. Jutro przetestuję... Ciąg dalszy nastąpi + fotografie. Na chwilę obecną jestem bardzo zadowolony. englisch: Shipment ordered from CZ 25-11-2020, received on 01-12-2020. 6 days is a very good result (including Saturday and Sunday). Shipment very well secured, undamaged. I will test tomorrow ... To be continued + photos. I am very pleased at the moment.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • TomVIP4
    BG
    22/02/2021

    Dla mnie działa idealnie. Załączony jest test z tlącym się kawałkiem papieru.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Przybywam za 15 dni do Meksyku bez żadnych problemów, wygląda na to, że działa bardzo dobrze. Ledwo go testują. Doskonałe opakowanie Dobra prezentacja.

    Komentarze (14)
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2020

    Bardzo dobry produkt, przyjazny interfejs i łatwy w obsłudze. Produkt czuje jakość, jest ze wszystkimi jego akcesoriami i pouczające. Był idealnie zapakowany, z ogólnym zewnętrznym pudełkiem. Przyjechał tu tak szybko.

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    Usługa bardzo dobrze, ale mam wątpliwości: (Sprawdziłem to wysyłam zdjęcia) filtr jest tylko wtyczką? Bo są dwie wtyczki. W innych modelach znajduje się wewnątrz wtyczki mniejszy filtr biały rurka i ten nie przynosi go. Oczekuję odpowiedzi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2022

    Działa dobrze, całkiem cicho. Satysfakcja jak na razie. Dostarczono 3 szt. Dzień po zamówieniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Przychodzę na czas, dobrze spakowany. Mam nadzieję, że sprawdzi się przez testowanie ich

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2022

    W porządku, urządzenie działa zgodnie z planem. Szkoda, że pakiet nie zasila 2 osób.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Przesyłka dotarła 3 dni wcześniej niż zakładano. Jestem szczęśliwy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Artykuł dotarł w dobrym stanie, trochę poturbował pudełko, ale dotarł dobrze, dotarł w około 20 dni,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$8.99
    • US$41.57
    • US$35.99
    • US$10.38
    • US$8.07
    • US$9.23
    • US$42.99
    • US$34.64
    • US$28.86
    • US$29.99
    • US$28.86
    • US$219.99
    • US$45.03
    • US$39.26
    • US$23.09
    • US$43.88
    • US$4.61
    • US$8.99