Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/08/2021

    Bardzo dobry sprzęt. Bardzo precyzyjna, a nawet jeśli jest to ławka z lekkimi drutami, to jest lekka. Posiada odpowiedni rozmiar, doskonały kolorowy ekran i z dużą rozdzielczością. Bardzo łatwy w obsłudze i z dodatkowych funkcji znalezionych niewiele na innym sprzęcie. Jedynym punktem przeciw temu jest szybkość reakcji, która w pewnych aspektach pozostawia wiele do życzenia. Poza tym, jest wyśmienity. Warte każdego centa. Pełny przegląd we wrześniu na Electronic and Technology Channel. https://youtu.be/x0qcwaW1Bv0

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Multimetr, idealny do laboratorium lub miejsca pracy. Łatwy w użyciu i wygodna lektura. Bardzo dokładne pomiary. Ten przedmiot jest bardzo dobry jak na taką cenę wywoławczą. A idealna wysyłka do Hiszpanii (z VAT bez problemów celnych już zapłacone) Jedynym minusem jest to, że wskazówki pomiarowe są niskiej jakości i nie ma sondy K. Szkoda, że musisz go kupić, odłożyłem na bok. Później zweryfikuję najnowszą wersję producenta dla aktualizacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Dostarczony w ciągu 10 dni w idealnym stanie, pakiet zawiera: multimetr, 2 końcówki, 2 końcówki, kabel sieciowy z wybraną wtyczką, kabel USB, instrukcja w języku angielskim i zapasowy bezpiecznik. Narzędzie działa dobrze i pozwala przechowywać serię odczytów automatycznie lub ręcznie w tabeli. Posiada cały zestaw funkcji, które znajdują się w multimetrach wyższej klasy. Jest dość precyzyjny w pomiarach napięcia i rezystorów, jedyną wadą jest pomiar kondensatorów: minimalna wartość mierzona = 1nF, Nie mierzy kondensatorów od 1pF do 999pF. Mierzy diody i diody LED pokazują napięcie i pozwala na ich dostęp w miarę ciągłości, można zaprogramować próg interwencyjny sygnału, a także można wyłączyć dźwięk. Ekran ma dobrą rozdzielczość i możliwość dzielenia ekranu. Jest to profesjonalne narzędzie klasy, małe rozmiary sprzedawane w przystępnej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Wszystko przybyło w idealnym porządku i funkcjonalnie, dziękuję Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Uchwyty do wspierania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Dobry woltomierz cyfrowy o wysokiej rozdzielczości. Oprogramowanie PC było trudne do znalezienia i zainstalowania. Oprogramowanie dla PC można znaleźć u producenta OWON. Muszę ustawić prawidłowe tempo na PC. Jestem usatysfakcjonowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Właśnie otrzymałem produkt, wygląda na to, czego się spodziewałem. Chciałbym podziękować Banggood za poprawienie czasu dostawy, w przeszłości musiałem czekać 30, a nawet 45 dni, tym razem dotarł do Włoch po zaledwie 10 dniach. Jestem bardzo usatysfakcjonowany. Gianni Piccoli (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Kompaktowy, idealny do ograniczonej lokalizacji. Widoczność 170 stopni dla wyświetlania. prawidłowa dokładność. Może trochę za wolno. Doskonały na użyteczność, jaką w nim posiadam. Cena (ok) ale nie więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Otrzymane w ciągu 11 dni, VAT wliczone, bez dodatkowych kosztów. Testowane z podstawowych funkcji, wszystko działa, pozostaje do przetestowania upwellingu danych na PC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Wszystko w porządku!!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$14.99
    • US$28.99
    • US$26.99
    • US$93.99
    • US$105.99
    • US$249.99
    • US$19.99
    • US$62.99
    • US$24.99
    • US$43.88