Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(47)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(47)
    • 5 Star(40)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/02/2021

    Polecenie dobrze otrzymane w całości z dwóch śmigł, ponieważ banggood zapomniał o innym czasie, działa dobrze, ale musisz zmienić złącze, ponieważ jest 1S i przecina silnik, musisz umieścić złącze JST zobaczyć na zdjęciu, dla mocy silnika w 2S.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Dziękuję za szybką dostawę Przy okazji, dlaczego nie wysłałeś mi śmigła na zdjęciu powyżej?Czy śmigło nie jest na oryginalnej liście zamówień? Więc nie powinno być śmigła na zdjęciu porządkowym? Proszę dać nam jasną odpowiedź, aby kolejność nie była myląca.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    Porządek otrzymany szybko jest dobry, ale brakuje dwóch śmigł, jak to jest wspomniane w opisie, Banggood do zapomnienia, będę twierdzić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2020

    Moja dostawa nie zawierała śrub, które powinny być częścią kombinacji. Reszta wygląda dobrze i zadziałała w pierwszym teście.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2022

    Kupiłem ten system po raz pierwszy, Wspaniale. Udało mi się podłączyć do nadajnika Futaba bez żadnych problemów. Bardzo mały i lekki system, ale z napędem silnikowym Potężny i bardzo zadowolony. Obecnie typ Futaba S-SHFF Nie mogę wykonać dodatkowych zamówień, bo nie ma ich na stanie. Spodziewamy się jak najszybciej dodać inwentaryzację typu Futaba S-SHFF.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Otrzymany w dobrym stanie w terminie dostawy. Zajęta próba. Pierwszy problem Silnik jest trochę krótki, aby umieścić Rx w odpowiednim miejscu w modelu.2nd Problem silnik szorstki w CCW i zacięcia w kierunku CW.Motor w drugim opakowaniu obraca się płynnie, testuje pod mocą. Pierwszy RX i Motor działają. Drugi RX i Motor działają. Może niedrożność silnika została wyczyszczona, działa już w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2022

    Content OK but ordered Telemetry D16 and got one that does not send Telemetry. Also I find these modules do not BIND with the The new TARANIS PLUS 2019 ?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Złącza są dość słabe, ale deska działa ogólnie dobrze. Ciężko mi było wymyślić, jak zamontować śmigło, bo nie jest przymocowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Dużo mocy i dobrego zasięgu, przyszli do mnie z heliami. Jedyną złą rzeczą jest to, że trzeba być bardzo ostrożnym z kablami silnikowymi, są one bardzo delikatne, a także jest to trochę krótki kabel, ale nic, że mała puszka nie może naprawić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Przybył dziś przed spodziewaną datą porodu! Wszystko wygląda w świetnym stanie nie mogę się doczekać instalacji tego niesamowicie małego odbiornika i silnika. Kciuki w górę ode mnie:)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$14.80
    • US$4.50
    • US$43.99
    • US$15.52
    • US$25.99
    • US$30.50
    • US$13.79
    • US$5.99
    • US$7.18
    • US$10.38