Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(13)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(13)
    • 5 Star(13)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/08/2019

    Very impressed with this item. High quality, durable materials used throughout. Everything was assembled and stitched together skillfully. Impressive attention to detail. And fast shipping to top it all off. I recommend this item if you need to keep the insects at bay!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    The hats are well made and just as advertised - The tracking system worked well and the hats arrived ahead of time - 100% satisfied with Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2020

    Podobają mi się obu czapek z moskitier. Blokuje słońce i trzyma te dręczące owady z dala od mojej twarzy i uszu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2020

    Ładnie wygląda kapelusz z moskitiery. Najlepszy styl, jaki do tej pory widziałem. Szkoda, że musiałem czekać 4 miesiące na dostarczenie go z firmy Banggood za granicą. Potrzebował go w maju na prezent urodzinowy i w końcu otrzymał pod koniec sierpnia. Zaczynałem myśleć, że nigdy go nie otrzymam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2020

    Z chęcią wezmę kapelusz, żałuję, że nie przyszedł wcześniej, ale będzie idealny na następne lato.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2020

    Dokładnie tak jak reklamowane, dobrze wykonane i dobre do utrzymywania małych much z dala

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2020

    Całkowicie spełnia oczekiwania....wielka ochrona przed robalami i słońcem!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2020

    Otrzymałem go podczas pracy w ogrodzie, nosiłem go natychmiast, wydaje się w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2020

    Wygląda dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2020

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft3 701
    • Ft8 139
    • Ft6 659
    • Ft8 139
    • Ft4 066
    • Ft8 879
    • Ft5 178
    • Ft5 547
    • Ft4 438
    • Ft4 896
    • Ft9 610
    • Ft6 630
    • Ft7 399
    • Ft12 814
    • Ft5 918
    • Ft5 124
    • Ft4 438
    • Ft14 205