Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(8)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(8)
    • 5 Star(7)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/10/2021

    Najlepszy efekt, jeśli używasz go w ciemną noc, robaki będą podążały za niebieskim światłem i zostaną usmażone!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Dotarł w dobrym stanie i naładował baterię. Działa w dwóch trybach: niebieski, który jest elektrycznym krzesłem komarów i żółtym białym, który jest „małym światłem nocnym". Spróbuję teraz, i mam nadzieję, że raz na zawsze ostygnie. Komar, który czyni moje życie gorzkim od trzech dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Ta maszyna jest doskonała w stosunku do ceny , pozbył się ćmy w sypialni jego koniecznością do pozbycia się ich jest zbyt zimno dla mozzies o tej porze roku, więc trzeba czekać na cieplejsze pogoda do nas !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Bardzo imponująca obsługa i dobra jakość produktu dostarczanego bezpiecznie do mnie w RPA

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Przybyli, nie ma uszkodzeń. Naładowany na zielone lite. Używany w mojej piwnicy. Zabił trzy robale nad nitem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Dotarła w dobrym stanie. Działa dobrze i na razie nie ma problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Bardzo dobry produkt, bardzo dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Trochę rozczarowana żywotnością baterii. Działa dobrze, ale musi być ładowany każdego dnia. Naprawdę musisz trzymać to podłączone. W takim razie wszystko działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$27.99
    • US$28.99
    • US$25.40
    • US$13.59
    • US$9.23
    • US$15.00
    • US$16.16
    • US$40.41
    • US$15.00
    • US$29.89