Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(17)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/04/2021

    Pakiet zastępczy wreszcie dotarł (3 tygodnie po interwencji służb) Pomimo opakowania w bardzo złym stanie, lampa nie wydaje się być zniszczona jak podczas pierwszej dostawy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2020

    Latarnik przybył tort, proszę o przesłanie nowej latarni!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2019

    good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2021

    Wspaniale!! Bardzo dobrej jakości produkt! Dostarczenie zgodnie z planem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Oprawa jest składana z 1000 pojedynczych części i musi być zbudowana razem. To jest trochę zakręcone bez instrukcji, ale działa. Mała instrukcja byłaby dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2019

    The light is normal quality, the shipping packaging is not suited for the content. I was holding my breath opening the package as it was in tatters. Thankfully the content survived.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2017

    Upon arrival the lamps and packaging were completely smashed but i can't give a low rating since banggood customer service was amazing and quickly refunded me. Will keep placing orders on this site :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2016

    It's a good product but they where smaller than expected, and the material it's made out of is bit lower quality. but they still look good and work.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2018

    Tous les vitres de la lampe sont cassés. Médiocre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2017

    Well packaged this time high quality and nice price although not entirely safe out of the box for outdoor use

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$17.42
    • US$67.46
    • US$46.19
    • US$37.79
    • US$9.23
    • US$27.59
    • US$15.00
    • US$11.54
    • US$86.21
    • US$36.28
    • US$56.58
    • US$43.81
    • US$27.71
    • US$61.20
    • US$34.64
    • US$81.57
    • US$40.95
    • US$54.99