Opinie klientów

5 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(10)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(10)
    • 5 Star(10)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
  • 2020-08-31 11:31:38

    חמוד מאוד, אהבתי.

    Komentarze
  • 2020-07-11 09:06:32

    O produto parece ser excelente e funciona bem, tô testando a bateria. 👏👏👏

    Komentarze
  • 2020-08-31 07:31:40

    정말 배송이 빨라서 좋네요! 가격대가 저렴해서 구매하게 되었네요! 색상이 흰색상이라서 정말 좋네요! 디자인이 깔끔해서 정말 좋네요! 사이즈도 적당해서 정말 좋아요! 충전하면서도 usb포트로 무선 마우스 키보드 연결도 가능하네요! 안드로이드앱도 가능하고 PC버전으로 볼 수 있는 윈도우10버전도 가능해서 정말 좋네요! 여러가지 기능을 다양하게 연출할 수 있어서 정말 맘에

    Komentarze
  • 2020-09-12 01:57:24

    As expected. I thought it will come damaged because we have bad transportation service. But the packaging was more than excellent. The device is more than wonderful. I am waiting for the same device with a keyboard. I will get my kids a device each. BANGGOOD is an outstanding online shopping website. Thank you

    Komentarze
  • 2020-02-06 00:32:13

    Słabe szkło ekranu, Szybko sie rysuje. Windows obsługuje karty MicroSD 256G, a juz Android ich nie widzi. To duża trudność, gdyż żeby coś wgrać na kartę pod windowsa trzeba wyjmowac kartę i kopiować przez czytnik kart. Systemy pracują prawidłowo. Ogólnie za tę cenę jest wart. .

    Komentarze
  • Sera
    ES
    2019-11-05 06:20:36

    Tabletas perfecta. Se la ve robusta y funciona perfectamente. Seguimiento muy bueno. Totalmente satisfecho

    Komentarze
  • 2020-07-20 06:10:43

    Perfect

    Komentarze
  • 2020-02-02 17:41:54

    I Like It Very Much!

    Komentarze
  • 2019-05-14 12:30:14

    Gostei bastante do tablet. Chegou com menos de 30 dias. Infelizmente fui taxado pela alfândega, mas ainda assim vale a pena pois é um produto diferenciado no qual não se encontra em lojas aqui no Brasil! Recomendo!

    Komentarze
  • 2019-09-25 04:39:52

    looks good and works fine.

    Komentarze
Show:

    Go to page

    Go

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft60,380
    • Ft52,765
    • Ft63,558
    • Ft73,435
    • Ft139,831
    • Ft349,583
    • Ft240,681
    • Ft123,941
    • Ft100,106
    • Ft69,914
    • Ft174,790
    • Ft235,173
    • Ft190,680
    • Ft149,366
    • Ft112,818
    • Ft362,858
    • Ft85,804
    • Ft58,791