Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(59)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(59)
    • 5 Star(53)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/10/2021

    Minęło trochę czasu odkąd zmontowałem samochód RC, a to było zupełnie inne doświadczenie. Części są bardzo małe, a niektóre wymagają wykończenia, szlifowania lub wiercenia. Ruchome części nie są tak wysokie, jak w samochodach na większą skalę, ale pasują wystarczająco dobrze. Niektóre małe szczypce, 0,9 mm hex i mały śrubokręt sprawi, że budowa będzie o wiele gładsza. Jest wystarczająco dużo miejsca na odbiornik o normalnych rozmiarach, jeśli go zdemaskujesz. Prowadzenie go wewnątrz jest zabawne i jest bardzo zdolny pełzać. Światła dodają realizmu. Trochę smaru do wstrząsów poprawi jazdę. To świetny projekt na weekend z deszczem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Przybyło dzisiaj jest doskonałe i kompletne i zestaw narzędzi do montażu, które mówią naprawdę dobrze wykonane szczegółowe instrukcje muszę powiedzieć świetny produkt, naprawdę lubię 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Świetny mikro-pełzacz! Zajęło mi około 7 godzin montaż podwozia i pociągu. Ciało wymaga ozdabiania/szlifowania, aby odpowiednio do siebie pasowało. Elektronika wymaga dobrego lutowania. Polecam te zestawy tylko dla doświadczonych budowniczych. Szybka wysyłka z Banggood i pudło przybyło nieuszkodzone z wszystkimi częściami starannie zapakowane w środku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Arrivato in 10gg. Grandioso!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2018

    Very nice bit of kit. Came boxed with everything you need to build it. I used my own tools as I prefer them to the cheap tools you get supplied. Took about 5hrs in total to build and only needed the receiver and transmitter to get running. 1 thing to note, the 1.4mm drill bit that is supplied is in my opinion slightly to big for the holes you need to drill. A few of the ball connectors pulled out and had to be glued in place. I suggest using a 1.3mm drill bit instead (hence the 4 stars for quality). Other than that, a very nice truck with relatively clear instructions and the thing runs lovely and is very good at crawling! Much better than some of the bigger stuff out there!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2020

    Pakiet potrzebował czasu, aby dotrzeć od 13.07.2020 do 05.08.2020 zaledwie 22 dni do Calimayi w stanie Meksyk. Wszystko przybyło idealnie i zgodnie z moimi oczekiwaniami. Paczka trochę poobijana, ale na szczęście nic nie pękło w środku. Przesyłka miała przybyć od 07/13/2020 do 08/05/2020 tylko 23 dni do Calimayi w stanie Meksyk. Wszystko przybyło idealnie i zgodnie z moimi oczekiwaniami. Paczka trochę poobijana, ale na szczęście nic nie pękło w środku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2020

    产品好看 Produkt jest piękny i na czasie. Produkt był piękny i dotarł na czas.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2019

    Good quality. Metal gears. Metal shafts. Full ball bearing. Everything is so good.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2019

    Package arrived box caved in contents seem okay so far

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2019

    quality is good

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft25 564
    • Ft67 057
    • Ft131 187
    • Ft53 059
    • Ft74 818
    • Ft48 124
    • Ft40 181
    • Ft66 080
    • Ft14 646
    • Ft111 981
    • Ft68 685
    • Ft12 042
    • Ft154 951
    • Ft109 376
    • Ft68 802
    • Ft43 986
    • Ft31 873
    • Ft17 292