Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(149)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(149)
    • 5 Star(143)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/12/2020

    Rozczarował samochód zamówiłem go w cenie 49,97€, a miesiąc później dostaję maila do domu poczty lotniska z pytaniem skąd pochodzi, cena, jaką metodę płatności,... Po odpowiedzi dostałem zawiadomienie w mojej skrzynce pocztowej, z którym poszedłem na pocztę i poprosił mnie ponownie o zapłatę odprawy celnej 39,53€ byłem zniesmaczony. Oprócz tego samochód i sprzedany bez elektroniki i bez baterii, więc wraca drogi, które uważam. Kupiłem ekran z elektroniką i bębnami i był tani.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    grazie finalmente e arrivata 😍ora mi diverto a montarla 😊 thanks finally it has arrived 😍 now I have fun assembling it 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Super. Produkt zgodny z opisem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Muy buen producto , llego antes de lo previsto , vendedor % recomendado

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    amazing really love it .....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    To coś jest niesamowite właśnie zaczęło go budować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2016

    Just got my Rubicon delivered. Unfortunately the package was damaged and when I oped the box I found out the body was badly smashed. The body itself is made of very thick plastic so it won't break if fall down from 1m so that means it was hit really hard. So I'm a bit upset about that because Jeep is really cool. The moulding of the body is good and crisp. The packaging of the details is nice, all bags are labeled so you won't mess them. The instruction is very good. There is a screw driver and some tools already in the box. I'll try to bend the roof back and definitely will assemble this model. Посылка оказалась поврежденной. Пакет скрыл повреждения самой коробки модели, крыша джипа была сильно смята при том, что пластик корпуса очень толстый, его не сломать даже при падении с высоты 1м, то есть ее ударили очень сильно. Обидно, так как Джип действительно прикольный. Корпус отлит хорошо. Упаковка деталей очень хорошая, все пакеты пронумерованы, детали не перепутать. Инструкция хорошая. В наборе есть отвертка и еще какие-то инструменты. В любом случае попробую выпрямить крышу и собрать модель.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2017

    Dans l'ensemble, un très bon kit. L’électronique n'est pas fournie, pensez-y ! pont avoir un meilleur croisement de pont, j'ai alourdi les roues avec 24 billes acier de diamètre 4,5 par roue (voir photo). ça rentre pile poil... j'ai utilisé les billes de mon pistolet à air comprimé. en remplacement de la mousse (je précise). et je vais déplacer le servo comme indiqué sur ce tuto. https://www.youtube.com/watch?v=dsYWgewk0SY. 4 roues motrices, je regrette néanmoins qu'il n'y ai pas de différentiel sur le pont arrière. Certaines pièces sont en double, ne chercher pas à les installer. faite bien ATTENTION AUX PONTS, ILS ONT UN SENS (pas symétriques). voila pour l'essentiel. Très très sympa ce kit, je le recommande.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2017

    the 1st package was lost :(, but BG's great customer service sent out a replacement and i love this little jeep, my daughter loves driving it around inside the house. would buy again.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2019

    Super Ware. Der Aufbau des Autos und der Komponenten ging recht einfach und fix von der Hand. ABER: Kauft euch vor dem Aufbau einen Satz vernünftige! Mini-Schraubendreher - das beiliegende Werkzeug ist ein schlechter Scherz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft26 834
    • Ft53 700
    • Ft4 979
    • Ft14 270
    • Ft31 198
    • Ft4 312
    • Ft6 131
    • Ft28 875
    • Ft32 583
    • Ft17 825
    • Ft30 535
    • Ft3 353
    • Ft29 207
    • Ft4 976
    • Ft31 198
    • Ft5 108
    • Ft20 245
    • Ft10 619