Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(36)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(36)
    • 5 Star(33)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/01/2021

    Paczka dotarła do mnie w 5 dni na czas rzecz, że nie lubię lub zamówiłem wysokie rzeczy, ale nadal muszę wysłać.0

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    Wygląda świetnie i to jest wyśmienita jakość.. To może być trudne dla niektórych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2020

    Pakiet był w doskonałym stanie zestaw był trochę wymagający ze względu na małe części, ale ogólnie zabawa budowa należy zamówić silnik serwvo i zasugerował esc/rx combo przy zamawianiu tego zestawu tutaj siedzi na szczycie mojego 1/10 skali RGT pełzacza (czarownica jest świetna) jak również) dla porównania wielkości Jest to doskonały desktop pełzacz do biura na pewno i nie zamówił ponownie dzięki B.G

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2019

    I'm very surprised from this kit. quality is very good and for this price you can't get a better quality. all fit perfectly to me. is very detailed. a lot of screws and parts. they are more than you need. kit come with basic tools but I advise to take some tools for assemble it as a cutter, sandpaper, nipper a bench vise. you will need a lot of light and if your view is not good... lens. also grease and glue for tyre. all is organised very well with letters. manual is ok but could be better. I advice it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2020

    To było szybkie. Pudełko jest całe. Detale są doskonałe

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2020

    Udało mi się go bezpiecznie przyjąć. Chciałbym to zrobić!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2019

    Thx. Fast delivery

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Dziękuję za pomoc. Możesz mieć dobre wrażenie szybko z zamówienia do wysyłki Dokładność części również poprawiła się Warto to zrobić Zdecydowanie potrzebuję oświetlonego loupa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Dobry zestaw. Niektóre części są zbyt małe, aby złożyć tylko palcami, ale procedura montażu jest zabawna i rezultat może być bardzo dobry. Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Po prostu świetny zestaw przemyślany Bardzo filigranowy, ale super do zbudowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft24 602
    • Ft7 945
    • Ft14 746
    • Ft53 026
    • Ft6 054
    • Ft26 873
    • Ft25 359
    • Ft40 456
    • Ft48 073
    • Ft28 512
    • Ft33 376
    • Ft5 044
    • Ft3 930
    • Ft19 990
    • Ft28 840
    • Ft24 284
    • Ft8 519
    • Ft27 529