Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(85)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(85)
    • 5 Star(76)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/02/2022

    It wasn't that easy 🙂 Small car but a big challenge. If you choose to assemble the complete kit with the electronics together, it may take some time. However, there is a satisfaction after all. You need a good 0.9mm hex screwdriver and a good caliper. All other screws are screwed in with the provided very nice quality small screwdriver. There is a lot of redundant screws left after assembling which is good. Sometimes you need to saw something gently. Do not rush 😉 Basic version assembly time is about 1-2 afternoons. The version with electronics and other accessories can takes about 3-5 days. The first time is always the hardest and will take a long time. Finally: this was my first Orlandoo kit, it took a while to assemble, but I'm happy 😀👍

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2022

    To najbardziej kompletny zestaw, jaki możesz dostać. Wszystko jest wliczone z wyjątkiem baterii, ładowarki i baterii 4AA do nadajnika. Samochód jest bardzo interesujący do budowy, ale wymaga cierpliwości i dobrego śrubokrętu i 0,9mm hex, ponieważ klucze w zestawie nie są wygodne w użyciu. Płyta poślizgowa jest dość krucha, więc radzę kupić metalową. Nadajnik jest wykonany z taniego plastiku, ale ma wszystkie podstawowe funkcje i konkurencyjną kontrolę świateł ledowych. Posiada 10 modeli pamięciowych. Koło jest wygodne i zapewnia dobrą kontrolę, tak samo dla przepustnicy. Potrzebujesz stabilnej ręki do lutowania wszystkich smd lub możesz uzyskać wstępnie lutowane smd (sprzedane oddzielnie).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2021

    Moja pierwsza próba zbudowania samochodu RC na naprawdę małej skali. Wcześniej pracowałem na 1/10 RC, zbudowałem Axial SCX10 II i kilka ciężarówek WPL. Są łatwe w obsłudze. Ten jest trochę trudniejszy, ale nie dużo - jeśli masz do tego cierpliwość. Na pierwszy rzut oka, po otwarciu pudełka, budowa wydaje się nieco zniechęcająca. Części są tak małe, a wszystkie śruby są małe, niż wszystko, czego używałem do tej pory - mniejsze niż w telefonach komórkowych i laptopach, nad którymi pracowałem. Kiedy już wyciągniesz części, i przyjrzysz się temu bliżej, zobaczysz, że jest to jak składanie większej skali. Potrzebujesz tylko mniejszych narzędzi i szkła powiększającego (przynajmniej ja). Wszystkie części układają się w całość bez żadnych problemów. Miałem jedną wieżę uderzeniową lekko pęknięcie podczas instalacji końcówki kuli, ale to jedyny problem, jaki miałem podczas budowy. Nie spiesz się, uważnie postępuj zgodnie z instrukcją, a to zaskakująco wybaczający zestaw do budowania. Wskazówka, użyj pincety do obsługi śrub. Na szczęście wszystkie części i śruby są sortowane dla Ciebie, i wyraźnie oznaczone. Najgorszą częścią budowy były Ledy SMD, a jest ich kilka. Są takie małe, a ich lutowanie jest trochę kłopotliwe. To wykonalne, ale daleko od łatwego. Instalacja ich też jest dość trudna, i mimo że wszystkie diody działają, gdy je zainstalowałem, kilka przestało działać, zanim je przykleiłem. No cóż, żyj i ucz się. Muszę jeszcze pomalować ciało i zainstalować wszystkie wykończenia, ale samochód działa ładnie i działa naprawdę dobrze. Silnik ma mnóstwo momentu obrotowego do mikro skali, i wygląda tak dobrze robiąc to - i prawdopodobnie jeszcze lepiej po malowaniu. Jeśli jesteś gotowy na wyzwanie, polecam zestaw, najlepiej z zestawem D4L, który daje dobry esc, dźwięk, światła i większość rzeczy, których potrzebujesz. Tylko nie zapomnij zamówić baterii. Ten zestaw nie jest wyposażony w baterię!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2022

    Wspaniała mała apteczka. Zbudowałem kilka modeli Orlandoo Hunter, a to jest mój drugi Obrońca. Chociaż na początku mogą wydawać się nieco zniechęcające, w rzeczywistości są całkiem miłe do pracy. Światła mogą być trochę koszmarne, ale jest to wykonalne. Spawanie SMD może być zrobione, ale potrzebujesz porządnej lutownicy i szkła powiększającego, a przynajmniej zrobiłem. Inną opcją jest zakup wstępnie sprzedanych SMD i korzystanie z nich. Po zbudowaniu ciężarówka radzi sobie naprawdę dobrze, nawet w formie magazynowej. Wyposażyłem swój w kosmetyki i ciężarki na koła, ale poza tym jest to magazyn. Zalecam umieszczenie kilku obciążników kół z przodu, to naprawdę pomaga. Jeśli chcesz iść dalej, polecam metalowe obudowy osi i wały napędowe. Mam je w moim Jeepie OH, i są fantastyczne. To przyszłe ulepszenia na moich Obrońców.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2022

    Jak zawsze produkt jest niesamowity, niezwykle szczegółowy, a co bardziej imponujące jest zachowanie, to jest mój 6 zestaw z Orlando, i mogę powiedzieć, że realizm jest naprawdę dobry, a kontroler D4L całkowicie zasługuje na to ze względu na dźwięk i światła. To prawda, że instalacja wszystkich świateł zajmuje może 1/3 czasu na ten zestaw, ale wynik jest niesamowity W porównaniu do innych zestawów z Orlando jego wśród łatwych, ale i tak nie jest zalecane dla początkujących, chyba że są bardzo przydatne i mają trochę cierpliwości. Jest wyposażony we wszystko, oprócz baterii, większość 2s od 200 do 300mah będzie pasować do miejsca na baterię to 50x20x17mm

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Bardzo ładny zestaw, prawda? Ma wszystko, co potrzebne, poza baterią. Nadajnik i 4 w 1. Silnik i serwomotor. Zestaw naświetlający i nagłośnieniowy. To wszystko jest na miejscu. I przyszedł półtora tygodnia wcześniej, niż oszacowano. Bardzo dobry sprzedawca. 5+

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    Very nice! Good quality. All inclusive (car kit box, transmiter box, servo, motor). You need only a battery. I'm happy. Thank you very much.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Perfekcyjna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2022

    😁👍😍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Bawcie się dobrze. Cena-wydajność top.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$75.06
    • US$77.37
    • US$10.38
    • US$13.85
    • US$123.43
    • US$45.99
    • US$73.99
    • US$13.85
    • US$50.99
    • US$15.00
    • US$12.99
    • US$105.99
    • US$19.59
    • US$55.99
    • US$7.99
    • US$85.99
    • US$117.99
    • US$36.99