Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(60)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(60)
    • 5 Star(60)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/01/2021

    Dobry silnik i skrzynia biegów włożyłem go do obrońcy, zrobił mojego obrońcę mono i szybko musiałem kupić nowy, bo wysadziłem go z winy, zamknąłem silnik i go ugotowałem. Słuszna uwaga, że to jest zabawne, ponieważ sprawia, że wygląda super szybko. Zły punkt w tym, jeśli spróbujesz się z nim czołgać, możesz go wysadzić, jeśli za długo ładujesz lub robisz duże wypalenie ( to, co robiłem za długo )

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Wspaniałe jak zawsze i wszystkie oryginalne dzieła

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2020

    Orlandoo motory są zawsze dobre. Kupiłem wersję 3000 kv, aby przetestować ją w moim nowym Orlandoo Rock Bumbler, ale ponieważ wciąż czekam na Bumbler, nie mogłem jeszcze jej przetestować. Jeśli macie kilka z tych silników, tak jak ja, polecam zdrapać kv/obrót w obudowę silników, ponieważ wszystkie wydają się być równie widoczne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2020

    Powodzenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TomVIP5
    DE
    08/11/2020

    Niezawodny, dobrze zapakowany. Doskonały silnik! Stosowanie ------ - Niezawodny, dobrze zapakowany. Doskonały silnik biegowy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    Idealnie! Szybka wysyłka 15 dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Der Motor ist sehr gut fer arbeitet Einfache Montage Er ist recht schnell Ich bin sehr zufrieden

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Pakiet przybyłem produkt jest doskonałe wykonanie bardzo małe teraz tylko brakuje do mocowania go do samochodu, który kończę składać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    To dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft18 043
    • Ft39 560
    • Ft5 373
    • Ft19 612
    • Ft4 066
    • Ft12 285
    • Ft21 500
    • Ft7 677
    • Ft6 909
    • Ft3 451
    • Ft1 526
    • Ft4 605
    • Ft4 219
    • Ft3 055
    • Ft8 827
    • Ft3 837
    • Ft66 160
    • Ft3 288