Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(51)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(51)
    • 5 Star(50)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/02/2021

    Jeśli chcesz połamać wszystkie palce, ten zestaw jest we właściwym miejscu. Zabawa z boku, model jest naprawdę bardzo mały, ale konstrukcja modelu jest bardzo zabawna. Wszystko dokładnie do siebie pasuje i jest dobrej jakości. Jedyną wadą, dostarczony śrubokręt i klucz Allen nie są naprawdę do użycia. Polecam następujące narzędzie do budowy. Wysokiej jakości, MAGNETIC, śrubokręt ph0, śrubokręt Allen, pęsetka, pilnik do paznokci i jeśli to konieczne. Magnes (aby zapobiec ucieczce małych śrub). Pomalowałem ciało i obręcze kolorami pędzli, co nadaje modelowi ostatni dotyk. Miłego kręcenia.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2021

    Drugi zestaw, bajecznie! Użyłem nanorycewatora ze zintegrowanym esc 6A. To jest bajka!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Jak na razie świetnie Bardzo ładnie zrobione DIY

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Zajęło mi to ponad miesiąc, ale warto było czekać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Skrzynka została zdeformowana przez źle zapakowane pudełko. Jestem w niebezpieczeństwie zniszczenia zawartości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Super zestaw, absolutnie szybka i niezawodna dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Love the vehicle and the price of the car 🚗!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TomVIP5
    DE
    08/11/2020

    Fantastyczny zestaw, który jest naprawdę zabawny! W przeciwieństwie do instrukcji budowy należy wziąć dłuższe śruby do szybów kardanu - 1005 z zestawu. Rozszerzyłem rozstaw osi o połączenia z OH35P01 (tylko na przedniej osi). Myślę, że Brouncer wygląda z tym naprawdę dobrze! W sumie super zestaw - końcowy wynik jest doskonały! Stosowanie ----------- - Fantastyczny zestaw, który jest naprawdę zabawny! W przeciwieństwie do instrukcji, należy używać dłuższych śrub do wałów kardanu - 1005 z zestawu. Wydłużyłem rozstaw osi z połączeniami OH35P01 nieco (tylko na przedniej osi). Myślę, że Brouncer wygląda naprawdę dobrze! W sumie dobrze wykonany zestaw- efekt końcowy jest doskonały!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Należy zauważyć, że Banggood nie sprzedaje opon oddzielnie, a felgi są dla niego za małe, ponieważ ma większe felgi niż inne Ornado. Również standardowe wagi obręczy nie pasują, więc należy wybrać te, które mówią „18mm średnicy zewnętrznej"!!! Większość zdjęć zrobiłem po tym, jak go odpicowałem. Dodałem do tego plastikowe panele z klejem. Wyciąłem go ze starego ciała RC. Wywierciłem 15mm dziurę w standardowych felgach, żeby zmieścić się w nich inne felgi Orlando. (nadając mu -3,5 mm szersze osie, które pomagają mu się przewracać). Dodałem też niestandardowe wstrząsy, które zrobiłem z 9 części śmigłowca orła. Zmieniła pozycję oś trzymających ramiona, jak również i usunęła środkową część, w której była trzymana, aby zapewnić jej większy prześwit. Wieże uderzeniowe z przodu były również wykonane z zapasowych śmigłowców, był częścią usługi w mini śmigłowcu Nine Eagles.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Jestem bardzo zadowolony, części są bardzo dobrej jakości. Zgromadzenie odbywa się bez żadnych problemów. Świetne na zimę w pomieszczeniach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft31 873
    • Ft5 010
    • Ft4 229
    • Ft28 644
    • Ft19 854
    • Ft14 971
    • Ft44 270
    • Ft47 525
    • Ft19 203
    • Ft60 872