Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(41)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(41)
    • 5 Star(40)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • TomVIP5
    DE
    11/08/2021

    Bardzo ładny zestaw, ale ludzie, kupcie aluminium na przednią oś! Bo to jest bardzo niechlujne i chwiejne. Można zastąpić górną poprzeczkę trójkąta „) paskiem mosiądzu lub aluminium. To bardzo minimalizuje grę! Dodatkowe sprężyny z klawiszy klawiatury nad "odwrotnymi tłokami" przednich pochłaniaczy wstrząsów pozwalają tundrze wyglądać naprawdę dobrze. W sumie mogę polecić ten zestaw! Trochę większe wyzwanie niż gwiazdor z Orlandoo. Bardzo ładny zestaw, ale chłopaki, kupcie aluminiową aktualizację dla przedniej osi! Bo to jest bardzo chwiejne i chwiejne. Możesz zastąpić górną rozpórkę(„kością życzeń") mosiądą lub aluminiową. To bardzo minimalizuje grę! Dodatkowe sprężyny od klawiszy klawiatury do„tłoka" przednich pochłaniaczy wstrząsów sprawiają, że Tundra wygląda naprawdę dobrze. Podsumowując, mogę polecić ten zestaw! Nieco większe wyzwanie niż sztywne osie Orlandoo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    To już wygląda świetnie będzie uaktualnić przegląd po zakończeniu budowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Fast delivery, excited to receive my first model kit. Is time to have fun to start building. Good n great service by Banggood, also great prices. Is highly recommended n most of all peace of mind buying from them. Thanks Banggood. 👍🏻👍🏻💯

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Bardzo mi się podoba, jest bardzo realistyczna, trzeba być cierpliwym przy składaniu, jedyne co mi się nie podoba to to, że muszę kupować elektronikę oddzielnie. Ale to nie problem z budową.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TomVIP5
    DE
    14/11/2020

    Piękny zestaw - jeden z najpiękniejszych Orlando! Szczególną cechą tego zestawu jest przednie niezależne zawieszenie. Nie ma uszkodzeń opakowania - wszystko jest w porządku! 👍 Stosowanie -------- - Wspaniały zestaw - jeden z najpiękniejszych Orlando! Szczególną cechą tego zestawu jest przednie niezależne zawieszenie koła. Nie ma uszkodzeń opakowania - wszystko jest w porządku! 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Element zgodny z opisem Bardzo szybka dostawa Idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Świetnie wygląda ciężarówka, jednak nie ma tłuszczu w pakiecie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2020

    Zdecydowanie jeden z najfajniejszych RC micro pełzaczy wybuch do zbudowania i super zabawa do przeskalowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2020

    Kochaj i miej wszystkie Orlandoos. Polecane, dobra cena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Razy trochę dłużej niż zwykle, ale wszystko przybyło idealnie dzięki banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$532.99
    • US$40.99
    • US$108.99
    • US$66.99
    • US$66.99
    • US$115.99
    • US$183.99
    • US$45.99
    • US$360.99
    • US$37.99
    • US$70.44
    • US$12.99
    • US$30.99
    • US$33.99
    • US$45.79
    • US$17.67
    • US$132.99
    • US$68.99