Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(42)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(42)
    • 5 Star(39)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • TomVIP5
    DE
    15/07/2021

    Dostarczone szybciej niż zapowiadano! Cierpliwość była wciąż wymagająca. Zbudowałem wszystkie warianty Orlandoo Huntera - ten zestaw jest zupełnie nowym wymiarem! Powinieneś zaplanować trzy razy budowę. Rezultatem będzie jeden z najlepszych i najbardziej szczegółowych modeli kiedykolwiek dostępnych w tej skali! Realistyczne zawieszenie z piórami ostrza, przykładowe wyposażenie obręczy itp. Są nieograniczone możliwości odbudowy. Jestem absolutnie zachwycony i mogę polecić ten zestaw każdemu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Simply awesome, fantastic! Looking forward to building this truck in the original Steyr version. Honestly love it. Check the video section, I will make a build video and upload it soon. Well done, Orlandoo!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    Dobre, jak oczekiwano, ale upewnij się, że masz dobre oświetlenie podczas budowania tego zestawu. Części są za małe, ale dobrze zaprojektowane. Budowa nadal trwa, więc dodałem kilka zdjęć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    Szaleństwo w końcu przybył po tylu 9 tygodniach. (.... Ale myślę, że było warto!!! 135 Euro część jest wszystko tam odbiornik nadawczy świateł dźwiękowych.... tylko bateria trzeba zamówić osobno, ale inaczej wszystko tam:)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Produkt w porządku. jestem zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Świetny model z Orlando. Jeśli kupisz kombinację otrzymasz model, silnik (IMHO 3000 obr/min to za dużo, ale i tak spróbuję) serwer 2,2 g oraz zestaw nadajnika, który obejmuje nadajnik, wielofunkcyjny odbiornik/esc/lekkosterujący/dźwięk, głośnik i moduł światła z czerwonymi diodami LED 10x smd, pomarańczowe diody LED 10x smd, Białe diody LED 20x smd., kable.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    As always an very nice vehicle from Orlandoo. Made a lot of fun building it. Some screw holes are a little bit to big but it isn't anything you could not fix fast. Orlandoo is one of the best export goods from China. Shipping took a little bit too long.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    Spoko, mała RC. To zajmie trochę czasu, aby zbudować prawidłowo. Mam go zbudowany w 30% i nie mogę uwierzyć w precyzję tej budowy. Mam ukończoną linię napędową i jestem przekonany, że to zmieni się w w pełni sprawny pojazd.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Poziom szczegółowości jest niesamowity, wszystko bardzo dobrze zapakowane i wyjaśnione, wymaga pewnej zręczności, więc nie polecam go dla początkujących, z wyjątkiem tego, że wszystko inne świetne, jeden z najlepszych kawałków w mojej kolekcji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Wysyłka z Chin do wschodniego wybrzeża USA w 8 dni! Wszystko powstało w dobrym stanie i jak w reklamie. Ten zestaw Orlando jest niesamowity. Warte swojej ceny, bardzo cenna!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$65.99
    • US$29.99
    • US$108.99
    • US$9.79
    • US$88.99
    • US$136.99
    • US$92.99
    • US$58.99
    • US$67.47
    • US$24.24