Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(241)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(241)
    • 5 Star(226)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/12/2021

    Good quality but packaging is very poor. Fortunately it’s working without any problems.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Zajęło mi miesiąc dostarczenie i bez instrukcji obsługi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Działa dobrze, jak zamierzono, wentylator trochę pękł podczas transportu, ale działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2018

    Elektronickou zátěž jsem hned vyzkoušel při testu akumulátoru 12V / 2,5Ah. Na displeji pro měření V, Ah a Wh se nezobrazuje žádná tečka. Je to závada, která neumožňuje správné odečty jednotlivých parametrů. Je to škoda, protože jinak je měření velmi přesné. Na displeji pro měření A a Run je vše v pořádku. Měření proudu je opět velmi přesné a nastavení jednoduché. Celkově je tento výrobek velmi užitečnou pomůckou. Výkon 110W je dostačující.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2019

    Nice tool for the price and works well. The accuracy in lower current ranges isn't overwhelming though. Came slightly damaged (distance holder was broken off, see pics) as it didn't come in a box but was only wrapped in a small bit of bubble plastic inside a plastic bag and that was all. It's probably not a fault of the producer of that tool but clearly banggoods fault.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2018

    Moc děkuji za dodání druhého kusu tohoto produktu. Hned jsem ho vyzkoušel a vše funguje bez závad. Recenzi jsem už napsal u prvního kusu. kde nesvítily tečky na displeji pro nastavení a měření napětí. Znovu musím potvrdit velkou přesnost nastavení a měření proudové zátěže. Velmi přesné je také měření napětí a dalších parametrů na horním displeji. Celkově je tento výrobek užitečný pro testování zdrojů a vybíjení baterií s měřením jejich kapacity. Při větší proudové zátěži je třeba použít vodiče s větším průřezem. Zamezí se předčasnému přerušení vybíjení při velkém úbytku napětí na tenčích vodičích. S tímto produktem jsem velmi spokojen. Doporučuji objednat.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Przybył stosunkowo szybko, tylko owinięty w folię bąbelkową. Ale wygląda dobrze. Jeszcze tego nie przetestowałem. Mam nadzieję, że mogę pojąć skąpe instrukcje do testów baterii podane na stronie Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2020

    Prawidłowe opakowanie (produkt nie został uszkodzony) i dostarczone z dwoma dodatkowymi plastikowymi stopami. Bardzo łatwy w użyciu i bardzo praktyczny do testowania małych lub dużych baterii. Zalecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2018

    Качество отличное. Пайка качественная. Флюс отмыт полностью. Работает хорошо. Показания точные. Я очень доволен.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2018

    Bon produit... Tiens la puissance annoncée (110W)... Les calculs de A/h et W/h semblent justes... Seule la mise en coffret n'est pas simple vu le format, heureusement le panneau d'affichage est sur connecteur...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.99
    • US$6.99
    • US$9.23
    • US$45.38
    • US$36.99
    • US$18.78
    • US$10.38
    • US$16.16
    • US$9.23
    • US$5.99
    • US$5.99
    • US$6.99
    • US$5.74
    • US$2.19
    • US$48.99
    • US$6.99
    • US$5.99
    • US$31.99