Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(51)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(51)
    • 5 Star(46)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/08/2021

    Nie mogę ukryć niespodzianki. Jest to naturalnie cięższy produkt niż Mi Band 6, ale faktura paska jest bardzo wysokiej jakości materiał i konstrukcja, więc dobrze się czuje na skórze i nie czuje dyskomfortu, kiedy nosi się go przez długi czas, a ja jestem zdecydowanie zakochany w Xiaomi! Produkt zakupiony od Banggood został certyfikowany do spełnienia technicznych standardów japońskiego prawa radiowego. Jest też w pełni kompatybilny z japońskim!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Szczególnie dobrze wykończony zegarek, z wieloma funkcjami, nie miał czasu na przetestowanie wszystkiego, ale łatwo znajdziesz jego filmy testowe. Osobiście, podoba mi się to!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Dokładnie tak jak na obrazkach, i z językiem portugalskim (UE) już włączonym. Jedyną rzeczą, która czasami mnie trochę denerwuje jest GPS (bo włączanie go zajmuje / - 1 minutę). Ale jestem naprawdę szczęśliwy!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Bardzo dobry smartwatch, bardzo lekki, i dotarł zapieczętowany i za 30 minut w Południowej Caxias, RS

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Łał....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Nieźle, ale produkt jest niedoskonały (oprogramowanie). Nadal jestem z tego zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Działa bardzo dobrze! Włoska lang wreszcie jest gotowa! Dzięki lot! *****

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Świetny produkt dotarł do perfekcji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Zegarek wygląda świetnie, dokładnie tak jak opisano. Autentyczny zegarek Xiaomi. Przyjechał do Wielkiej Brytanii w 2 tygodnie. Bardzo polecam, 😏👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Trwało to miesiąc i 18 dni. Stał się wieczny, ale przyszedł dobrze.. /Dolina esperacka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft49 837
    • Ft30 667
    • Ft59 745
    • Ft26 551
    • Ft59 745
    • Ft33 190
    • Ft46 467
    • Ft66 383
    • Ft63 064
    • Ft27 215