Opinie klientów

4.86 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(292)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(292)
    • 5 Star(256)
    • 4 Star(30)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/11/2020

    Jestem pozytywnie zaskoczony kilkoma punktami. Przybył bardzo szybko, ponieważ kupiłem dzień 04/11e przybył dzisiaj 16/11, 12 dni gonitwy. Proste opakowanie, ale nie doszło do awarii. Ma 220V, a jej wtyczka zasilająca jest tą małą, boczną wtyczką, której muszą używać jakieś stare „T" lub nowe adaptery, więc gruźlica nie była problemem. Jego wejścia to stara wtyczka audio, jak widać na zdjęciu, nawet kabina audio, niepotrzebna dla każdego kto będzie używał bluetooth. Połączenie z TVc jest bardzo proste, łączy się bardzo szybko i dźwięk z dobrej jakości. Nie spodziewaj się silnego pq, którego nie ma, ale dźwięk jest głośny i dobry, nie byłem opodatkowany i nie miałem nawet stawki pocztowej. Wysłane przez Brazylia Direct Mail. Nie miał śladu przez 6 dni i pojawił się na stronie poczty 10. Od tego czasu wszystko było bardzo szybkie. Uważam, że nie został dostarczony wcześniej, ponieważ był weekend, według strony poczty, był w moim mieście od piątku. Gorąco polecam produkt pq nie był drogi dla jakości produktu. Tylko opakowanie, które może mieć lepszą ochronę, ponieważ jest prosto na kartonie produktu i tylko 2 styropianowe wskaźniki i torba, którą został zapakowany.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Produkt pojawił się bardzo szybko, z załamaniem, ale to już wiedziałem, że na wszystkich zdjęciach są takie. Opakowanie jest dość proste, co ułatwia ugniatanie podczas wysyłki. Myślałem, że było warto, dźwięk jest idealny i bardzo niski. Napięcie 220v, nie ma pilota, a synchronizacja Bluetooth z telewizorem jest niesamowita! Byłem opodatkowany, ale i tak się opłaciło!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2020

    Dobra jakość dźwięku! Bardzo łatwy w obsłudze i komponuje się z telewizorem. Musiałem tylko włączyć adapter mocy, ponieważ wylot energii nie jest europejski.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2020

    Dobra ogólna linia audio, duża moc, czysty dźwięk, nie zniekształca się nawet gdy osiągniesz maksymalną głośność, wiele połączeń, ale brakuje pilota i HDMI (arc oczywiście)

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Jestem bardzo zadowolony i zdziwiony, jak dużo dostaniesz za 54 euro. Super przetworzony i niesamowicie dobry dźwięk jak na soundbar bez subwoofera. Jasne zalecenie zakupu. Powinieneś wiedzieć, że urządzenie jest dostarczane z chińską wtyczką. Połączone adapterem nie stanowi już problemu. Wtyczka jest również solidnego wykonania. Więc nie musisz się bać, że część wypali.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Witam twój artykuł jest zepsuty. Wysyłam ci zdjęcia z aluzinanem. Szkoda, że jest zepsuty. Jak możesz mi oddać albo wysłać kolejny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Przybył bardzo szybko, nie był opodatkowany i doskonałej jakości, oryginalny nawet, świetny sprzedawca, standardowy gniazdko USA, ale nic adapter nie naprawić i nie przyszedł kabel pomocniczy, tylko RCA.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Za tą cenę, to jest tego warte. Świetne połączenie przez bluetooth, łączy bardzo szybko, jakość dźwięku dobra w cenie. Łatwy montaż na ścianie, dostawa aż była szybka, otrzymałem 21 dni po złożeniu zamówienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Ár-érték jó,tv gyári hangszóróinál sokkal jobb,eu dugvillát nem ártana a dobozba mellékelni!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Cześć, dostawa przyszła szybko, a opakowanie było łatwe, ale wysłali mi złe okablowanie na spdif, dostałem zamiast kwadratowego końca, podnoszony, i nie pasuje do mojego telewizora. Napisałem prośbę o przesłanie poprawnego okablowania

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 111
    • Ft23 842
    • Ft25 554
    • Ft25 371
    • Ft32 402
    • Ft11 919
    • Ft24 453
    • Ft13 754
    • Ft10 085
    • Ft24 781