Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(106)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(106)
    • 5 Star(93)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/04/2022

    Jest bardzo mały (nawet przestraszony). Moc: zrównoważony dźwięk i bardzo dobry, przenośność, doskonałe mikrofony. (Trudno znaleźć taki, który nadaje się do połączeń wideo itp) I niska cena za jakość produktu, jeśli masz urządzenie Xiaomi (poco x3 pro kopalnia) rozpozna, więc to otwiera pokrywę i jest naprawdę fajne. Jestem bardzo zadowolony i gorąco polecam. Z lektury w podręczniku można się nauczyć kilku rzeczy: sygnały z pełną baterią, jak połączyć się po raz pierwszy na urządzeniu i sposoby używania (pomogły mi bardzo).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2022

    Gostei muito do produto. Demorou 20 dias para chegar. A bateria durou uma semana com 30 - 60 minutos de uso por dia. Ao abrir a case aparece a porcentagem de bateria (meu celular é um Poco X3 Pro). Verifiquei no site que o fone é original.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2022

    Te słuchawki to świetny grób. Nie lubię słuchawki z gumką bardzo polecam produkt. Prawie miesiąc zajęło dotarcie do skrzyni, która przybyła w połowie ugrzęzła. Ale wszystko w porządku z produktem. Poczta dostarczona tego samego dnia, kiedy przybyłeś do mojego miasta

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2022

    Bardzo dobry, zakupiono wersję globalną, produkt dotarł w około 20 dni. Dźwięk jest dobry, a mikrofon również, nadaje się do konferencji, rozmów wideo, a nawet do odtwarzania. Bateria działa dość długo... polecam!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2022

    Bardzo dobrze, Super Rekomendacja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Szybka dostawa, słuchawki wyglądają świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2022

    Received Good conditions

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2022

    Świetne słuchawki i dźwięk jest naprawdę dobry. Dotarł w ciągu 16 dni od dostawy. Gratulujemy wszystkim logistyce 👏🏻👏🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2022

    Bardzo dobrze, to za niecały miesiąc. Jest oryginalny i ma świetne opaski na uszy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2022

    Doskonała obsługa od Bangood, doskonały produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.99
    • US$18.47
    • US$17.24
    • US$13.99
    • US$29.99
    • US$179.99
    • US$25.99
    • US$23.09
    • US$16.99
    • US$23.09
    • US$20.78
    • US$25.40
    • US$78.99
    • US$42.99
    • US$32.33
    • US$29.39
    • US$28.99
    • US$17.99