Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(858)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(858)
    • 5 Star(748)
    • 4 Star(45)
    • 3 Star(12)
    • 2 Star(12)
    • 1 Star(41)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/08/2021

    Moje słuchawki zajęło około 15 dni roboczych, ale jeśli wkładam te dni, które nie są przydatne, to zajęło to około 22 dni, ale po zakupie słuchawek zajęło im około 3 do 4 dni, aby wysłać je na pocztę. Tak więc w dniu 3/07 dokonałem zakupu i 10/07 umieścili nas na poczcie i 31/07 przybył do mojego domu! Słuchawki działają doskonale, dźwięk jest bardzo dobry, bardzo dobra jakość!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2022

    Niestety mój pierwszy Redmi Air Dotz 3 zgubiłem jedną stronę słuchawek, a następnie zdecydowałem się kupić inną, bardzo mi się spodobały, doskonałą jakość dźwięku i Te nowe, które kupiłem, oprócz ochrony z wewnątrz słuchawki przed brudem i kurzem, teraz posiada również ochronę bezpośrednio na gumie słuchawki, bardzo górnej. Banggood, świetnie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Produto de ótima qualidade, atendeu bastante às minhas expectativas. Demorou um pouco para chegar, mas chegou. Vale ressaltar que o produto é original graças ao número de série debaixo do silicone do fone. O som em si é muito bom, o grave por exemplo que é o que eu costumo ouvir mais é bem limpo. Um bom custo benefício

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Podobały mi się słuchawki, produkt był naprawdę oryginalny, sprawdzony na stronie XIAOMI EMI lub S/N i produkt był oryginalny, tylko nie wersja globalna, tylko chińska. Dźwięk jest surrealistyczny, jakby były mini ściany w uszach, grób jest na górze. Zero hałasów, gdy umieścisz słuchawki vc nie było zewnętrznej strony jest dobrze stłumiony dźwięk, bardzo dobre polecam.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Używam go w tym momencie, zawiódł w pierwszej chwili, z lewej strony, a czasami zawodzi, wierzę, że to przez jego wykrycie, dowiedzieć się, czy używa telefonu, i to prawdopodobnie daje tę wadę. Testowałem go na stronie, mówiąc, że jest oryginalny, ale to nie jest globalna wersja. Wysyłanie go z 19-ego do 9-ego zajęło 21 dni, które mogły być dostarczone przez pocztę od 7-ego. Ale powiedziałem, że listonosz został ponownie użyty, byłem w nienawidzeniu, trzeba było 2 nietrafione dostawy, czekałem w domu, żeby tam pojechać dzisiaj do agencji, poczta z Brazylii jest niepewna, ale w końcu jestem z nimi w ręku. Wreszcie, chwała!!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2022

    Telefon nie jest oryginalny, ma kilka recenzji w Internecie Skrzynka jest genialna Kabel ładowania jest gumowy i zaokrąglony Gumki są w małej torbie, która nie jest równa oryginałowi Sterowniki słuchawkowe nie wszystkie czarne różnią się od oryginału Nie składaj dwóch słuchawek razem Odcinanie ucha nie przestaje dzwonić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Nie mam żadnego poważnego porównania, ale jestem bardzo zadowolony z dźwięku, który otrzymuję. Czas trwania baterii wydaje się być dobry. Oczywiście wszystkie instrukcje są w języku chińskim, ale nie są zbyt dobre. Więc od ustawień do stołu tylko z poradnikami wideo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Dopiero co przyjechali i już je testują. Wydaje się być cholernie dobry i szczerze mówiąc, nie spodziewałem się niczego innego! Używam jeszcze pierwszego modelu i jest to duża aktualizacja! Można również zobaczyć porównanie pierwszego modelu z tym! Zdecydowanie warto je ulepszać i sugerowałbym je w 100%! P.S. Najprostsza para, jaką widziałem. Właśnie otworzyłem walizkę i sparował się z moim Redmi Note 10 pro jednym przyciskiem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Oryginalny produkt i bardzo jakość, redukcja hałasu jest doskonała. Mikrofon nie jest niesamowity, ale działa dobrze w dzień (kupowałem głównie do pracy). Jedna z sugestii to umieścić w pudełku, opakowanie zostało ugniecione i gdyby było do odsprzedaży, nie dostałbym całej wartości z tego powodu. Przesyłka była szybka i przyjazd do Brazylii jeszcze bardziej, problem był, kiedy przybył. Z dnia na dzień jest coraz gorzej, trwało to zbyt długo z jednego miasta do drugiego i było mi szybciej, dopóki agencja się nie wycofała.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Airdots to Airdots... zawsze mają miejsce w moim sercu, bo muzyka jest moją rzeczą, a powietrzedots daje boom mojej muzyki....dobra robota i dzięki znowu Banggood

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$45.99
    • US$33.34
    • US$45.99
    • US$22.99
    • US$21.99
    • US$10.49
    • US$23.99
    • US$35.99
    • US$27.99
    • US$155.99