Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(436)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(436)
    • 5 Star(403)
    • 4 Star(25)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/04/2021

    Byłem bardzo chętny, by przyjechać i poczuć się o wiele szczęśliwszy, by zrozumieć opiekę. Wszystkie rzeczy były w idealnym stanie i zapieczętowane! Na podstawie wytrzymałości pudełka i jakości innych opakowań można stwierdzić, że produkt jest naprawdę oryginalny i działa doskonale. Nie jest to tak dobry produkt dla tych, którzy muszą pozostać na telefonie, ale dla muzyki i gier na pewno jest to najlepsze (to nie wina sprzedawcy)! Pochlebiasz mi, możesz zadawać pytania, na które będę testował i odpowiadał jak tylko się da.

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Απίστευτα γρήγορη αποστόλη!!! Σε 6 εργάσιμες ήταν στα χέρια μου. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και υλικών. Ο ήχος πολύ καλός σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. το μόνο ψήγμα θα έλεγα το βιβλιαράκι με τις οδηγίες χρήσης που είναι μόνο στα κινέζικα και κατεβάζοντας την εφαρμογή θα πρέπει να ξέρεις για να την χρησιμοποιήσεις. Διαχρονική αξία πλέον η Xiaomi. προτείνονται με κλειστά τα μάτια!!!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Doskonała jakość produktu, lubi dźwięk (nie słuchać muzyki zbyt głośno) używać dużo do oglądania filmów i seriali i staje się bardzo chrupiące. Wniosek został złożony 27/04 i dotarł dziś 07/05, co oznacza, że za 12 dni prosto z Chin do mojego domu. Polecam zakup, użyłem kuponu rabatowego z kanału YouTube (zalecać wyszukiwanie tam przed zakupem) zawsze znajduje się rabat. Ostatnie zdjęcie pokazuje, że automatycznie zatrzymuje się z moją komórką Redmi. Super polecam!!!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Podobały mi się słuchawki, produkt był naprawdę oryginalny, sprawdzony na stronie XIAOMI EMI lub S/N i produkt był oryginalny, tylko nie wersja globalna, tylko chińska. Dźwięk jest surrealistyczny, jakby były mini ściany w uszach, grób jest na górze. Zero hałasów, gdy umieścisz słuchawki vc nie było zewnętrznej strony jest dobrze stłumiony dźwięk, bardzo dobre polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Używam go w tym momencie, zawiódł w pierwszej chwili, z lewej strony, a czasami zawodzi, wierzę, że to przez jego wykrycie, dowiedzieć się, czy używa telefonu, i to prawdopodobnie daje tę wadę. Testowałem go na stronie, mówiąc, że jest oryginalny, ale to nie jest globalna wersja. Wysyłanie go z 19-ego do 9-ego zajęło 21 dni, które mogły być dostarczone przez pocztę od 7-ego. Ale powiedziałem, że listonosz został ponownie użyty, byłem w nienawidzeniu, trzeba było 2 nietrafione dostawy, czekałem w domu, żeby tam pojechać dzisiaj do agencji, poczta z Brazylii jest niepewna, ale w końcu jestem z nimi w ręku. Wreszcie, chwała!!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Nadejdzie czas, że zarówno zakup w BR, jak i zakup importowania będzie miał ten sam czas dostawy. Redmi Air Dots 3 zakupione w dniu 11/05 zamieszczonego w dniu 17/05 i otrzymał dzisiaj 21/05, super szybkie, doskonałe Banggood, nie mogło przegapić opieki poczty z pakietem kkk Czekałem, aż Xiaomi wypuści Air Dots, który jest wart swojej ceny, w końcu wypuszczają wersję 3 i ta top zbyt dużo.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2021

    Moje słuchawki zajęło około 15 dni roboczych, ale jeśli wkładam te dni, które nie są przydatne, to zajęło to około 22 dni, ale po zakupie słuchawek zajęło im około 3 do 4 dni, aby wysłać je na pocztę. Tak więc w dniu 3/07 dokonałem zakupu i 10/07 umieścili nas na poczcie i 31/07 przybył do mojego domu! Słuchawki działają doskonale, dźwięk jest bardzo dobry, bardzo dobra jakość!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Oryginalny produkt i bardzo jakość, redukcja hałasu jest doskonała. Mikrofon nie jest niesamowity, ale działa dobrze w dzień (kupowałem głównie do pracy). Jedna z sugestii to umieścić w pudełku, opakowanie zostało ugniecione i gdyby było do odsprzedaży, nie dostałbym całej wartości z tego powodu. Przesyłka była szybka i przyjazd do Brazylii jeszcze bardziej, problem był, kiedy przybył. Z dnia na dzień jest coraz gorzej, trwało to zbyt długo z jednego miasta do drugiego i było mi szybciej, dopóki agencja się nie wycofała.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    produto original, ótima qualidade de som, quem disse que o som é baixo, eu particularmente discordo, consegui configurar com o aplicativo que vem o qr code no manual, fácil de usar e bem pequeno, não sinto que estou usando. fiz o pedido dia 15/06 foi enviado no mesmo dia, postado dia 21/06 e chegou dia 02/07 não fui taxada

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Ładny sprzęt, dobra jakość. Nie podobał mi się dźwięk, bo nie jest zły. Wolę oryginalne słuchawki, które są w urządzeniach motoroli. Przybył do Brazylii bardzo szybko (mniej niż 10 dni), ale brazylijski poczta przegrała. Po tym jak to zgłosiłeś, poskarżyłeś się, znalazłeś i mnie wydałeś. Ludziom, którzy chcą być poważni, nie spodoba się to. Kabel śledziowy do ładowania i różnej wielkości gumy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 868
    • Ft6 502
    • Ft6 688
    • Ft11 458
    • Ft10 370
    • Ft4 333
    • Ft7 431
    • Ft13 592
    • Ft21 680
    • Ft18 582