Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2926)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(2926)
    • 5 Star(2693)
    • 4 Star(175)
    • 3 Star(38)
    • 2 Star(6)
    • 1 Star(14)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/05/2021

    Kupiłem go dzisiaj, wybrałem transport z USA, bo mniej dni jest na przyjazd do Brazylii. Przybył w 14 dni roboczych i 20 dni roboczych. Produkt działa, dziś jest pierwszy dzień. Kupiona jako globalna wersja blue box, ale przyszła chińska wersja czerwona, nie mam nic przeciwko, bo to była ta, której szukałem, po prostu nie miałem na stronie internetowej. Pobrałem aplikację Bluetooth Scaner, aby sprawdzić tablicę, że chińska wersja nie ma uszczelnienia, że wersja globalna musi weryfikować producenta i w tej aplikacji zweryfikował nieznany producent. W przyszłości, jeśli to możliwe, będę uaktualniać moje doświadczenie z zestawów słuchawkowych tutaj.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Produkt dotarł w idealnym stanie, ale czas dostawy wynosił 39 dni, byłem trochę zdezorientowany, kiedy przeczytałem w pudełku „Usznice Podstawowe 2" i znalazłem, że zostałem oszukany (chcą kupić Airdots 2), Ale po badaniu zobaczyłem, że jest to globalna wersja Airdots 2, i że oba są takie same, ale globalna wersja jest z łącznością Micro USB 2.0, archaiczną wersją połączenia raz w porównaniu do USB typu C, ale nie utrudnia użytkowania, Będziesz musiał nosić ze sobą dodatkowy kabel. Jeśli chodzi o jakość dźwięku, jest ona przeciętna, nic zaskakującego, ale również lepsza od wielu innych. (Dla osób korzystających z urządzeń Motoroli zalecam użycie funkcji „Efekt audio", która znacznie poprawia jakość dźwięku każdego telefonu). Jeśli chodzi o oryginalność, uważam, że jest ona oryginalna, ponieważ zostałem skierowany do tego sprzedawcy przez osoby trzecie, dając odniesienie do oryginalności produktów.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • LohVIP1
    BR
    25/11/2020

    Produkt dostarczony w ciągu mniej niż 25 dni. Doskonała jakość dźwięku, dobry bas, zaskoczył mnie. Co do oryginalności słuchawek, wszystkiego, co o tym badałem, jest oryginalne, ale ponieważ mam Androida niezgodnego ze skanerem bluetooth, nie wykonałem jeszcze ostatecznego testu. Czytałem na forach Reddit, aby skopiować adres mac i spróbować sprawdzić, czy produkt jest oryginalny poprzez strony internetowe. Dzięki tej metodzie moje słuchawki nie są oryginalne. Choć nadal pozostaje ta wątpliwość, wszystko działa: ładowanie, parowanie, jakość dźwięku. Wszystko, dokładnie wszystko na zewnątrz wskazuje na to, że jest oryginalne, ale bardzo chciałbym zobaczyć, co kończy skaner bluetooth. Nie wiem, czy mogę prosić o zwrot pieniędzy, wymianę itp. w przypadku fałszywych Airdots. Jak tylko odbiorę smartfona z topowym Androidem, zrobię ostatni test i uaktualnię recenzję.

    Komentarze (11)
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Telefon jest wspaniały, używam go przez 2 tygodnie i jest to wspaniałe doświadczenie. Świetnie pasuje do ucha, a ja wychodzę na cichy spacer. Zapłacił świetną cenę, tylko 80,00 R. (sprawdź, czy masz kupon przed zakupem produktu). Właściwie to Mi Earbuds Basic 2, a nie Redmi Airdots 2.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Mam wątpliwości co do oryginalności produktu Redmi Airdots 2, ponieważ zrobiłem kilka testów, kontroli i nie mogłem potwierdzić, czy jest oryginalny. Korzystałem z aplikacji Bluetooth Scanner i producent karty Bluetooth nie pojawia się w raporcie i nie ma kodu na opakowaniu, który sprawdza oryginalność na stronie producenta. Znalazłem też dźwięk duszny i zniekształcony, gdy głośność jest podkręcona.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Szybka wysyłka Saloniki Grecja. Bardzo dobra jakość budowy w obu słuchawkach i futerale. Walizka jest mała, piękna i bardzo wygodna, łatwo zmieścić się w kieszeni i mieć ją wszędzie ze sobą. Dźwięk też jest dobry. Zdjęcia i opis były dokładne i za cenę mogę je naprawdę polecić. Są bardzo lekkie i dobrze pasują do uszu. Dziękuję bardzo Banggood!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Byłem zaskoczony jakością tego zestawu słuchawkowego. Ma doskonałą płytę (wyraźniejszą niż w EarPods), ale im wyższa głośność, można zauważyć bardzo subtelne wibracje w wokalu piosenek, które mogą nie podobać się bardziej uważnym uszom. Połączenie z iPhonem jest skuteczne i automatyczne po usunięciu słuchawki z obudowy ładowania i pozwala na indywidualne działanie każdego z nich. W ustawieniach bluetooth jest identyfikowany jako Redmi AirDots 2, co dowodzi, oprócz czerwonego pudełka, oryginalności. Moje negatywne punkty dotyczą opakowania, w którym pojawił się produkt i instrukcji tylko w języku chińskim. Na opakowaniu nie było ani plastiku bąbelkowego, tylko zwykłego plastiku na zewnątrz opakowania i jeszcze jednego opakowania, który owinął pudełko AirDots. Właśnie dlatego, niestety, to jest powszechne, że pudełko jest ugniatane. Co do instrukcji, powinna ona być przynajmniej w języku angielskim, co ułatwia zrozumienie i funkcjonowanie przycisków na każdej słuchawce.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Wysłanie zajęło 1 tydzień, a następnie 16 dni roboczych na dostarczenie do Brasilii-DF. Oryginalny produkt, bardzo go lubię, dobre dopasowanie, normalny dźwięk jest niczym, ale spełnia wymagania, ponieważ nie wydaje się, że jakość mikrofonu jest zbyt wysoka. Pudełko było trochę ugniecione, ale nie spowodowało wad produktu!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Comprei e tem todos os indícios de ser original, a única coisa que fiquei na dúvida é com relação a entrada de carregamento USB, que tem dois furinhos na laterias e me informaram que era indício de ser falso. Contudo, tem todas as outras características que apontam ser original. Esses furinhos no local de carregamento é realmente indício de falsificação? Por enquanto parece que veio original.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Doskonałe Skrzynia była trochę uszkodzona, ale słuchawki i futerał do ich ładowania są w idealnym stanie. Nie walczyłem z niczym, by ich połączyć. Wyjmujesz je z bazy i są gotowe do użycia. Podstawa/sprawa/ładowarka jest bardzo mała, mniejsza niż sobie wyobrażałem. Dźwięk nie jest najlepszy, ale za cenę jest całkiem niezły

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 527
    • Ft10 529
    • Ft29 057
    • Ft6 287
    • Ft11 256
    • Ft5 029
    • Ft2 513
    • Ft15 980
    • Ft8 803
    • Ft8 174