Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(125)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(125)
    • 5 Star(119)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/08/2021

    Dobra jakość wykonania, słuchawki i pudełka. Dźwięk jest lepszy niż na antenie 1. Tłumienie hałasu i przejrzysty mod mają zastosowanie, nie mam z czym to porównywać, ale prawdopodobnie pasuje do opisu, że tłumienie hałasu wynosi około 35dB. Same kapsuły są dość dobrze izolują hałas. Aplikacja XiouAi jest tylko chińska, nie w sklepie zabaw i kiedy znalazłem.apk, który jest angielskim nie chciał znaleźć słuchawek. Mogą być używane bez aplikacji. Dwa gesty odtwarzania/pauzy działają, 3 nagraj następny utwór, przytrzymaj przełączniki ANC i baner, normalny tryb słuchawkowy nie wiem, prawdopodobnie tylko przez aplikację CN.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Najlepszy nabytek jakiego dokonałem w 2021 roku! Zakupu dokonałem w dniu 02/08 i tego samego dnia został wysłany z Chin 09/08 i 13/08 przybył do Brazylii. 16 sierpnia rozkaz został ostatecznie przeniesiony do mojej rezydencji (Teresina-Piaui), a został dostarczony dziś, 25 sierpnia! Jestem naprawdę zakochany w Air Dots 3 Pro, oferowana technologia i jego budowa jest niezwykle premium. Super wygodne, doskonałe audio i doskonałe, zatwierdzone!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Doskonały zestaw słuchawkowy, doskonała jakość, ale mój przypadek był wadliwy i nie zdawałem sobie sprawy, teraz, że opłata jest skończona, nie mogę korzystać z telefonów, pq moja sprawa się spaliła, więc jest dobrze, jak tylko ją dostanę. Ale słuchawka ma najwyższą jakość i doskonałą eliminację hałasu, a w rozmowach nie było żadnych komplikacji, ludzie słuchali mnie wyraźnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Po rozpakowaniu byłem pod wrażeniem naprawdę wysokiej jakości i wykonania. Słuchawki idealnie pasują do uszu, nie wypadają nawet podczas biegu i nie przeszkadzają potu. Jak oni się bawią? Próbowałem wszystkich gatunków, od POP, przez metal, aż po klasykę, i wszędzie brzmiały niesamowicie. Nie są dla basistów, jak na przykład. JBL czy moja poprzednia KOSS BT115i, ale nie wstydzi się mowy. Przeciwnie, choć brzmią pięknie i zbalansowani, jeszcze tego nie spotkałem. Nie jestem audiofilem, ale to MEGA! Tłumienie hałasu również działa doskonale. Gesty działają niezawodnie, a dla mnie, ponieważ wisienką na torcie jest bezprzewodowe ładowanie. Nie mam nic do zarzucenia. Są świetni 👍👍👍 PS: W ogóle nie mogą się równać z Redmi Airdots 1 i 2. To jest inna liga.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Ogólnie bardzo dobre słuchawki, które można również nosić bardzo przyjemnie. Również połączenie jest bardzo łatwe, przynajmniej ze smartfonami Xiaomi, rozwiązane. Również podwójne złącze działało idealnie. ANC jest również ogólnie bardzo dobra. Dobrze filtruje szum tła, na przykład hałas silników i wentylacji w autobusie. Z językami nie jest tak dobry, ale nadal akceptowalny. Jednak z krótkotrwałym szumem, ANC ma zbyt długą reakcję, tak, że dźwięki te zazwyczaj nie są filtrowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    wspaniały design doskonały dźwięk, polecam czuć się zaskoczony nową jakością dźwięku, oprócz wielkiego wsparcia, to przybył dobrze, pokochał produkt

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Brzmi dobrze, dobrze trzyma w uszach, xiaomi telefon miui 12.5 ładnie pokazuje stan baterii. Zobaczymy, jak długo wytrzymają bez ładowania.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Zamówiłem je z Grecji. Słuchawki są w wyznaczonym miejscu i są bardzo wysokiej jakości. Jedynym problemem jest to, że nie ma aplikacji Google Play, które można parametralizować ich funkcje. Są więc obsługiwane na ślepo przez naciśnięcie przycisku. Wciąż próbuję się dowiedzieć, kiedy pole jest aktywowane, a kiedy nie. Wydaje dwa różne dźwięki przy dłuższym popychaniu, ale nie mogę się dowiedzieć, czy to ANC, a kiedy nie. Jakość dźwięku, choć, są całkiem dobre, i mają dobrą przyczepność baterii. W uszach siedzą dobrze i jestem zadowolony z ich zakupu. Mam nadzieję, że Xiaomi - redmi będzie produkować na rynek europejski, abyśmy mogli w większym stopniu korzystać z ich funkcji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Perfekcyjne słuchawki!!! Mogę powiedzieć, że są to jedne z najlepszych słuchawek dousznych, które mam, a zwłaszcza w tej cenie!!! Idealnie pasuje do ucha, ma świetny dźwięk i działa bezbłędnie z 2 telefonami. To, o co możesz prosić więcej...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2021

    Przyjechała przed terminem i z tego, co udało mi się użyć do tej pory, okazało się, że produkt jest naprawdę doskonały! /Super warto było!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 631
    • Ft11 282
    • Ft3 831
    • Ft7 664
    • Ft8 813
    • Ft10 731
    • Ft6 303
    • Ft10 685
    • Ft6 131
    • Ft40 635
    • Ft9 580
    • Ft10 950
    • Ft11 498
    • Ft5 640
    • Ft6 967
    • Ft9 955
    • Ft9 955
    • Ft16 593