Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(283)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(283)
    • 5 Star(253)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/08/2021

    Dobra jakość wykonania, słuchawki i pudełka. Dźwięk jest lepszy niż na antenie 1. Tłumienie hałasu i przejrzysty mod mają zastosowanie, nie mam z czym to porównywać, ale prawdopodobnie pasuje do opisu, że tłumienie hałasu wynosi około 35dB. Same kapsuły są dość dobrze izolują hałas. Aplikacja XiouAi jest tylko chińska, nie w sklepie zabaw i kiedy znalazłem.apk, który jest angielskim nie chciał znaleźć słuchawek. Mogą być używane bez aplikacji. Dwa gesty odtwarzania/pauzy działają, 3 nagraj następny utwór, przytrzymaj przełączniki ANC i baner, normalny tryb słuchawkowy nie wiem, prawdopodobnie tylko przez aplikację CN.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Najlepszy nabytek jakiego dokonałem w 2021 roku! Zakupu dokonałem w dniu 02/08 i tego samego dnia został wysłany z Chin 09/08 i 13/08 przybył do Brazylii. 16 sierpnia rozkaz został ostatecznie przeniesiony do mojej rezydencji (Teresina-Piaui), a został dostarczony dziś, 25 sierpnia! Jestem naprawdę zakochany w Air Dots 3 Pro, oferowana technologia i jego budowa jest niezwykle premium. Super wygodne, doskonałe audio i doskonałe, zatwierdzone!

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Bardzo dobra słuchawka do słuchawki! Posiada kilka nietypowych funkcji, takich jak aktywna izolacja hałasu. Podobała mi się jakość telefonu i będę nadal robić więcej testów, aby utrzymać wszystko. Do tej pory, naprawdę podobało mi się wszystko, co widziałem. Żywotność baterii będzie się różnić w zależności od sposobu korzystania z niej (głównie w przypadku rezygnacji z hałasu), więc przed zakończeniem, zrób jak najwięcej testowania i dostosuj funkcje, aby uzyskać bardziej korzystne do codziennego użytkowania.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Doskonały zestaw słuchawkowy, doskonała jakość, ale mój przypadek był wadliwy i nie zdawałem sobie sprawy, teraz, że opłata jest skończona, nie mogę korzystać z telefonów, pq moja sprawa się spaliła, więc jest dobrze, jak tylko ją dostanę. Ale słuchawka ma najwyższą jakość i doskonałą eliminację hałasu, a w rozmowach nie było żadnych komplikacji, ludzie słuchali mnie wyraźnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Brzmi dobrze, dobrze trzyma w uszach, xiaomi telefon miui 12.5 ładnie pokazuje stan baterii. Zobaczymy, jak długo wytrzymają bez ładowania.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Ogólnie bardzo dobre słuchawki, które można również nosić bardzo przyjemnie. Również połączenie jest bardzo łatwe, przynajmniej ze smartfonami Xiaomi, rozwiązane. Również podwójne złącze działało idealnie. ANC jest również ogólnie bardzo dobra. Dobrze filtruje szum tła, na przykład hałas silników i wentylacji w autobusie. Z językami nie jest tak dobry, ale nadal akceptowalny. Jednak z krótkotrwałym szumem, ANC ma zbyt długą reakcję, tak, że dźwięki te zazwyczaj nie są filtrowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2022

    Excelente produto, comprei em Janeiro/2022 por conta do ano novo chinês demorou um pouco pra chegar mas ainda estava dentro do prazo. Comprei dois, e os dois chegaram com as embalagens conservadas, sem nenhum problema. SEM SER TAXADO.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2022

    O produto demorou 17 dias para chegar, como pode ver nas fotos, a caixa chegou intacta, qualidade impecável do produto, sem dúvida uma das minhas melhores compras internacionais!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Perfekcyjne słuchawki!!! Mogę powiedzieć, że są to jedne z najlepszych słuchawek dousznych, które mam, a zwłaszcza w tej cenie!!! Idealnie pasuje do ucha, ma świetny dźwięk i działa bezbłędnie z 2 telefonami. To, o co możesz prosić więcej...

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Po rozpakowaniu byłem pod wrażeniem naprawdę wysokiej jakości i wykonania. Słuchawki idealnie pasują do uszu, nie wypadają nawet podczas biegu i nie przeszkadzają potu. Jak oni się bawią? Próbowałem wszystkich gatunków, od POP, przez metal, aż po klasykę, i wszędzie brzmiały niesamowicie. Nie są dla basistów, jak na przykład. JBL czy moja poprzednia KOSS BT115i, ale nie wstydzi się mowy. Przeciwnie, choć brzmią pięknie i zbalansowani, jeszcze tego nie spotkałem. Nie jestem audiofilem, ale to MEGA! Tłumienie hałasu również działa doskonale. Gesty działają niezawodnie, a dla mnie, ponieważ wisienką na torcie jest bezprzewodowe ładowanie. Nie mam nic do zarzucenia. Są świetni 👍👍👍 PS: W ogóle nie mogą się równać z Redmi Airdots 1 i 2. To jest inna liga.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$29.99
    • US$30.99
    • US$38.99
    • US$17.99
    • US$33.99
    • US$36.99
    • US$35.99
    • US$18.99
    • US$19.99
    • US$15.99