Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(158)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(158)
    • 5 Star(146)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/03/2022

    Czekał 29 dni, produkt i bardzo dobry w części audio, tylko część audio mikrofonu, który pozostawia do życzenia, wciąż testuję wszystko ponownie mój komentarz, nadal będzie testować, ile godzin może wytrzymać bez przerwy odsłuchiwanie, Spróbuję też, ile godzin lub dni budka telefoniczna pozostaje z dala od gniazdka.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2022

    Produkt jest oryginalny i ma jakość dźwięku całkiem przyjemna jak na mój gust. Przyjazd w ciągu 28 dni (HK - BR/RS). Pobierz aplikację Mi Buds M8, aby uzyskać dostęp do funkcji, które byłyby utracone bez aplikacji Xiaomi, że nie jest oficjalny, ale działa idealnie i ma opcję PT-BR.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    Bardzo przyzwoity czas dostawy. Zajęło to 7 pracowitych dni. Pakiet został uszkodzony w jednym miejscu poniżej testu na drapanie. Z zewnątrz nie było widać, ale cios przechodzi przez pole, jak pokazano na zdjęciach. Pąki są w porządku za cenę i funkcje, które mają z bardzo ładnym dźwiękiem, ale trochę niskim wolumenem w porównaniu do Xiaomi 2s Pro. Generalnie najlepszy wybór dla wszystkiego do 15 °.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2022

    Dotarł super szybko 12 dni do Rondônii... Trochę ciszej. Testuję dźwięk jeszcze bardziej i doskonałej jakości. Funkcja anulowania hałasu jest ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2022

    Niesamowite, jak szybko to było. 21 dni na dostarczenie, a jeśli trzeba było czasu, to z powodu poczty. Na pierwszym kontakcie nie znalazłem nic za dużo, ale po ustawieniu go z apk mi, jestem zachwycony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2022

    Produkt dotarł na czas. To przyszło bardzo dobrze zapakowane. Zadowolony z mojego zakupu. Przetestowałem szybko, gniazdo ucha jest dobre, świetna jakość dźwięku. Anulowanie hałasu to dla mnie nowość, myślałem, że to sensacja. Jakość produktu w wykończeniu wizualnym jest optymalna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2022

    Fone muito bom, melhor que o esperado ! Bateria dura bastante, cancelamento de ruído funciona para ruidos de baixa frequência e possuem um encaixe que fixa bem na orelha.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2022

    Przyjechała w idealnym stanie, jest oryginalna i ma duże korzyści finansowe.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2022

    Produkt dotarł w ciągu 15 dni roboczych, znacznie przed terminem. Jako sprawdzony, oryginalny produkt i wysokiej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2022

    Przybycie dobrze zapakowane, idealne warunki pracy! Oryginalny produkt i dostawa przed terminem. super polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$45.99
    • US$33.34
    • US$45.99
    • US$22.99
    • US$21.99
    • US$10.49
    • US$23.99
    • US$35.99
    • US$27.99
    • US$129.00