Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(92)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(92)
    • 5 Star(89)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/11/2021

    Zamawianie i dostawa były łatwe i szybkie. Zalety: |: Produkt wydaje się dobrze zbudowany, czuje się ciężki (zgodnie z oczekiwaniami). Urządzenia mobilne można ładować z dowolnego portu z wyjątkiem micro USB . (ten port jest przeznaczony do ładowania samego powerbanku). Laptop można ładować tylko z portu USB C. Konsorcjum: |: Uważam, że port USB C może być oznaczony jako PD, aby uniknąć nieporozumień. Etykiety portowe nie są łatwe do odczytania, ponieważ są białe (odblaskowe) na białym tle. Słowo ostrzeżenia - jest naprawdę ciężki, więc rozważ to, jeśli masz zamiar kupić go do codziennego zasilania zapasowego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Powerbank został do mnie wysłany w zwykłym worku foliowym, jak widać na zdjęciach ani zewnętrzne opakowanie ani wewnętrzny karton nie przeżyły podróży. Czy samo urządzenie jest sprawne, okaże się po kilku ładowaniach. Dziwne, że urządzenie oferowane na rynku europejskim posiada tylko i wyłącznie chińską instrukcję. Jest to niezgodne z polskimi przepisami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    Velmi kvalitní Powerbanka, jako většina o Xiaomi. Zatím mě nezklamala. Co je horší je váha, dost masivní a těžká. Nosit jen tak v ruce určitě nepůjde.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    Dobra bateria! duże wymiary i waga, ale w zależności od ich pojemności

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    power Bank showww . entrega rápida pro Brasil menos de 20 dias

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2021

    Produto chegou em 25 dias e veio bem embalado, é uma bateria excelente, o carregamento rápido é como no carregador normal, quem comprar não terá arrependimento.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Bank mocy jest duży i ciężki, ale ma naprawdę dużą pojemność. Możesz naładować telefon przez tydzień. Dobre urządzenie do biwakowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Znakomity produkt! wysoka jakość! Polecane! szybka dostawa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Mamma mia co za cegła... Solidna i pięknie zbudowana

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Przyszedł szybko, trochę ciężki, ale prawdopodobnie dlatego, że ma dużą pojemność. Jestem usatysfakcjonowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$27.59
    • US$18.99
    • US$59.99
    • US$18.99
    • US$22.99
    • US$51.74
    • US$34.49
    • US$37.94
    • US$24.99
    • US$129.99