Opinie klientów

4.97 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(915)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(915)
    • 5 Star(894)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/01/2021

    Szybka dostawa, jeśli uznasz, że to było zrobione w czasie świąt. Ze względu na jego rozmiar, większy, niż się spodziewałem, zostałem oskarżony o odprawę celną. O doskonałej operacji nie mam na co narzekać, ale aplikacja rozpoznaje tylko, jeśli jest w regionie Chin i ręczne, po chińsku lub mandaryńsku, nie wiem. Plus jeden z najlepszych zakupów, jakie zrobiłem na co dzień. Polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2020

    Jestem zadowolony z produktu. Przybył szybko, mniej niż 60 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Produkt jest bardzo ładny, działa i wykonuje wszystko czego oczekuję. To ułatwia mi życie żadnych wątpliwości!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Po prostu idealny! Czyści dobrze 30 m2 pokój i zajmuje 45' i zużycie 25% całej baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    To doskonały pracownik.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Jest idealny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2020

    Banggood jest zawsze tym, czego potrzebuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2019

    Siparişten 10 gün sonra elime geçti herhangi bir ek ücret çıkmadı ülkeye girdikten sonra yurtiçi kargo taşıyor önceki takip çok sağlıklı sayılmaz. Beklediğimden büyük geldi ama yine de güzel cihaz. Adaptörünü önceden hazırlarsanız sonradan aramanız gerekmez. Tavsiye olur.

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2017

    Sono assolutamente soddisfatta del mio nuovo robottino aspirapolvere. Ho cercato molte info prima di acquistarlo e tutte le reviews mi hanno convinta all'acquisto. Mi ha stupito il potere di aspirazione e la capacità di superare gli ostacoli, cosa che il mio precedente non riusciva a fare. Anche la logica del percorso che segue mi sembra ottima: guardando la mappa disegnata sulla app, mi rendo conto che non viene saltato nessun punto. La sua app è molto utile, ci sono tante informazioni e la possibilità di programmare i giorni di pulizia e gli orari. Indica anche lo stato delle varie parti, quando sono da pulire o da sostituire. Ci sono diverse modalità di potenza: io in genere lo uso alla max potenza e devo dire che non è nemmeno molto rumoroso. Quando si pulisce la vaschetta di raccolta, ci si rende davvero conto dell'ottimo lavoro svolto. Il consiglio è quello di usarlo spesso, quotidianamente o a giorni alterni, per non far accumulare la polvere. La cosa meravigliosa è che non mi devo più inginocchiare per pulire sotto al letto che è molto basso. E' perfino divertente vederlo all'opera. Anche esteticamente a me piace e in casa, parcheggiato nella sua base di ricarica fa la sua figura! Sono una fan dei prodotti della Xiaomi e li vorrei provare tutti se potessi. Sono certa che nessuno mi potrebbe mai deludere! La mia conclusione è: prodotto super consigliato, ottimo rapporto qualità/prezzo.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2017

    This product is really great. Smart planning line system, which can make sure clean the home anywhere.And then its noise is a little bit, but generally it is the time when people are not at home to arrange cleaning, the APP remote control, very convenient, clean the route at a glance. Automatic recharging, saving effort, the key is cost-effective, highly recommended.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4,933
    • Ft4,316
    • Ft5,242
    • Ft117,235
    • Ft12,646
    • Ft7,710
    • Ft8,944
    • Ft5,705
    • Ft10,178
    • Ft6,152
    • Ft16,966
    • Ft11,104
    • Ft95,022
    • Ft12,029
    • Ft23,753
    • Ft117,420
    • Ft15,947
    • Ft21,717