Opinie klientów

4.97 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(531)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(531)
    • 5 Star(513)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/09/2020

    Dostałem go tydzień temu, ale miałem czas, żeby się tym zająć dopiero teraz. Paczka dotarła nietknięta, tylko jedno z pudeł było lekko naciśnięte. Standardowa jakość Xiaomi, załączony opis - tylko chiński. / Przyda się nauka chińskiego :-) / Właśnie zainstalowałem jedno z urządzeń. Aplikacja Mi Home natychmiast ją wykryła i umieściła ją wśród innych istniejących urządzeń. Ustawiłem go w aplikacji, żeby wykryć mój ruch, kiedy muszę wstać w nocy i włączyć światła o niskiej jasności. W ten sposób nie będę musiał potykać się w ciemności. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny narzędzia. Polecam go każdemu, kto wybrał Xiaomi inteligentny dom.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2020

    Przybywam wszystko ok szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Działa świetnie z aplikacją Xiaomi Home. Akumulator działa na około 2 lata w przypadku moich przypadków: głównie jako czujniki alarmu domowego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Dobry produkt. Używam go z asystentem Home i Zigbee2Mqt używając modułu Sonoff CC2531 USB

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Bardzo dobrej jakości produkt Łatwy do ustawienia, zamówiłem jeszcze dwa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2020

    Duża wrażliwość Naprawdę mały przedmiot Chciałbym kupić więcej wkrótce

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2020

    Podrzędna dostawa. Recenzję tureckiej można obejrzeć wkrótce z Bora Smart House.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2019

    Xiaomi smart home devices never ever disappointed me and again, this being my first motion detector, the device works flawlessly! Choose the location for the sensor where you want to scan for motion, reset the device for 3 seconds to link it to your Xiaomi gateway (if you have several, it will ask you during pairing which one to pair to) and your up and running. Now it is time to create some automation. As can be seen in my pictures I let a light flash when motion is detected to 'warn' me. Also every detection is nicely logged with date & time. Will buy this motion sensor again for additional setups or replacement without a doubt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2019

    Excelente producto, cumple con su propósito, en mi caso lo empleo como una central de alarma y las notificaciones al celular es lo más llamativo. Recomendado al 100%

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • NikVIP4
    DE
    24/06/2018

    very good xiaomi smart motion sensor. i have 4 of these in daily use. in my bath, kitchen, floor and bedroom, they switch the light on when something (me or my cats) is moving and switch off after several minutes of no moving/motion. its very cool, i dont use anymore the wall switches. easy to install, just connect via mi home app and select the device you want to switch on/off (or start a scene / or play music / or start the smart vacuum clean robot / or camera take a picture / endless possibilities, if you have the device)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4,951
    • Ft4,642
    • Ft5,447
    • Ft5,571
    • Ft7,491
    • Ft3,403
    • Ft3,063
    • Ft10,216
    • Ft7,491
    • Ft10,216
    • Ft5,261
    • Ft14,860
    • Ft4,332
    • Ft3,186
    • Ft8,853
    • Ft6,128
    • Ft3,403
    • Ft7,491