Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(268)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(268)
    • 5 Star(249)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/03/2022

    Okulary przybywają w eleganckim i bezpiecznym opakowaniu, wyposażonym w chusteczkę do czyszczenia. Dzięki temu paczce okulary dotarły idealnie. Inne kieliszki, które zostały wysłane do mnie, przybyły złożone, ponieważ nie były pakowane w ten sposób. Okulary są bardzo lekkie, nawet nie wydaje się ich nosić. Na początku, kiedy spróbujesz, wydaje się, że widzisz wszystko w żółtym kolorze, ale kiedy się przyzwyczaisz, tracisz to postrzeganie i bardzo dobrze widać monitor PC. Pisanie jest bardziej kontrastowe, a oczy, mimo że spędzasz dużo czasu przed monitorem, nie denerwuj się. Gorąco polecam zakup. Mam nadzieję, że soczewki są dobrej jakości i trwają w czasie. Miałem w przeszłości inne okulary innej marki i z czasem warstwa powierzchni obiektywu pękła, mam nadzieję, że nie. Cena jest bardzo niska, często są również w ofercie. Wewnątrz opakowania znajduje się również instrukcja obsługi napisana w języku chińskim i angielskim. Dzięki temu, że obiektyw jest bardzo duży, można łatwo odczytać monitor. Dzięki tym okularom nie mam już bólu głowy wieczorem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2022

    Perfeito! óculos bonito, bom material, caixinha com qualidade top. Uso o óculos sempre quando estou com meu celular ou computador. Realmente é um alívio para a minha visão, as lentes são amareladas e bloqueiam a luz prejudicial aos olhos.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Nie miałem okazji wyciągnąć żadnych wniosków. Czy to naprawdę skuteczne To co robią są dobrej jakości i dobrze wyglądają, i naprawdę mają pewien mechanizm, który przekazuje inny wygląd na ekran Dla tych, którzy chcą zobaczyć recenzję na youtube Channel https://youtu.be/rRxpQ4tgOkQ

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Uwielbiam te soczewki, by chronić wzrok. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Δοκίμασα τα συγκεκριμένα γυαλιά και διαπίστωσα ότι είναι ελαφριά λόγω των υλικών (πλαστικό και σύρμα).Στο πρόσωπο δεν μπορώ να πω ότι κάθονται καλα.Στον υπολογιστή θεωρητικά μπλοκάρει την μπλε ακτινοβολία.Εχει διάφορα στα χρώματα της οθόνης όταν τα φοράς (γίνονται πιο θερμά) αλλά μου φάνηκε ότι μου πονάνε τα αυτιά και το κεφάλι όταν τα χρησιμοποιώ , λόγω των φακών. καλή ιδέα σαν προϊόν αλλά δεν ξέρω αν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες...βέβαια δεν έχω προηγούμενη εμπειρία σε παρόμοια προϊόντα.,.πολύ καλή η θήκη όμως των γυαλιών.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Okulary do mnie dotarły w 9 dni na Ukrainie. Jakość jest bardzo dobra, jestem naprawdę bardzo fajnymi okularami. Światło odbija się idealnie. Siedział przez 10 godzin za komputerem w nich, oczy nie zmęczone)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2021

    Doskonałe okulary do lekkiej wagi! Czuję się komfortowo, gdy pracuję przy komputerze, nosząc te okulary.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Trochę bez znaczenia, ale podobało mi się, używać na PC, trochę ciasno dla tych z głową, sprawia, że wszystko jest żółte (jak na jednym ze zdjęć)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    Są świetne, bardzo lekkie, spełniają swój cel, na pewno poproszę kilka więcej dla rodziny

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2022

    Dobry produkt, bardzo lekki, wydaje się, że ich nie mają, używam ich również jako okulary przeciwsłoneczne, przed pc po kilku godzinach mam doskonały wzrok bez zmęczenia, produkt polecany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$14.99
    • US$11.49
    • US$21.84
    • US$15.00
    • US$18.39
    • US$9.19
    • US$19.62
    • US$13.99
    • US$36.99
    • US$38.99