Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(166)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(166)
    • 5 Star(154)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/09/2021

    Δοκίμασα τα συγκεκριμένα γυαλιά και διαπίστωσα ότι είναι ελαφριά λόγω των υλικών (πλαστικό και σύρμα).Στο πρόσωπο δεν μπορώ να πω ότι κάθονται καλα.Στον υπολογιστή θεωρητικά μπλοκάρει την μπλε ακτινοβολία.Εχει διάφορα στα χρώματα της οθόνης όταν τα φοράς (γίνονται πιο θερμά) αλλά μου φάνηκε ότι μου πονάνε τα αυτιά και το κεφάλι όταν τα χρησιμοποιώ , λόγω των φακών. καλή ιδέα σαν προϊόν αλλά δεν ξέρω αν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες...βέβαια δεν έχω προηγούμενη εμπειρία σε παρόμοια προϊόντα.,.πολύ καλή η θήκη όμως των γυαλιών.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Przychodzę wcześniej niż się spodziewałem, materiał pudełka i chusteczka oczyszczająca są doskonałe. Soczewki są cienkie i nie ciężkie, jeśli zauważymy filtry UV. Jednak w czasie ich używania, jeśli wyglądają ciemno, tak jak gdyby używano soczewek słonecznych, od tego czasu bardzo dobrze.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Nie miałem okazji wyciągnąć żadnych wniosków. Czy to naprawdę skuteczne To co robią są dobrej jakości i dobrze wyglądają, i naprawdę mają pewien mechanizm, który przekazuje inny wygląd na ekran Dla tych, którzy chcą zobaczyć recenzję na youtube Channel https://youtu.be/rRxpQ4tgOkQ

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Okulary do mnie dotarły w 9 dni na Ukrainie. Jakość jest bardzo dobra, jestem naprawdę bardzo fajnymi okularami. Światło odbija się idealnie. Siedział przez 10 godzin za komputerem w nich, oczy nie zmęczone)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    Są świetne, bardzo lekkie, spełniają swój cel, na pewno poproszę kilka więcej dla rodziny

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Bardzo jakość i piękne okulary! Drugi, do którego dzwonię w sprawie biura. Drugi zostaje w domu, więc ich nie noszę. Jakość jest warta ich pieniędzy. Zwłaszcza oferta! Myślę, że wykonuje swoją pracę. Daj je do telefonu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Trochę bez znaczenia, ale podobało mi się, używać na PC, trochę ciasno dla tych z głową, sprawia, że wszystko jest żółte (jak na jednym ze zdjęć)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Bardzo szybka dostawa, około 3 do 4 dni dla Portugalii, okulary mają prosty i minimalistyczny design, astery są dość cienkie, eliminuje niebieskie światło emitowane przez wyświetlacze w pełni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Jak zawsze wysokiej jakości i piękna. Trzecia, którą kupuję. - W dobrym przypadku. W ofercie jest to tego warte.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Dotarliśmy w dwa tygodnie. Dobrze wyglądają. Pudełko jest trochę posiniaczone, ale sprawa jest zabezpieczona. W zestawie - okulary, walizka, салфетка.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.38
    • US$18.47
    • US$16.16
    • US$21.93
    • US$24.24
    • US$12.99
    • US$11.54
    • US$25.40
    • US$36.95
    • US$16.16
    • US$10.99
    • US$37.94
    • US$17.24
    • US$17.24
    • US$36.74
    • US$21.93
    • US$12.69
    • US$27.71