Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(127)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(127)
    • 5 Star(115)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/03/2021

    Produkt zgodnie ze specyfikacją reklamy, wysokiej jakości materiał i projektant, produkt lakierowany, dobrze chroniony. Gratulacje dla Banggood za zmianę opakowania produktów. Zamówienie złożone dnia 27/02 i dostarczone w dniu 26/03/2021, łącznie 27 dni roboczych do daty dostawy do Bahii (Brazylia). Oczywiście, dokonam nowych zakupów. Polecam.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • joeVIP3
    HU
    26/02/2021

    Kupiłem go na prezent, ale nie mogłem oprzeć się pokusie. Otworzyłem go i używałem go przez krótki czas. Bardzo dobry, inteligentny zegarek. Aplikacja (Xiaomi Wear) jest idealna i widokowa. Wyświetlacz jest jasny, rozdzielczość wysoka i wydaje się dobry przy bezpośrednim świetle słonecznym. W domu, gdzie pozostałe zegarki (tj. Amazfit Bip) stracić sygnał bluetooth, Mi Watch Lite doskonale się komunikuje. Pierwotnie możemy wybrać 5 twarzy zegarka, ale możemy pobrać wiele innych z Internetu za pomocą aplikacji. Możemy zablokować ekran, co jest praktyczną funkcją. Wiadomości pojawiają się poprawnie, znaki akcentu są czytelne doskonale. Gorąco polecam. (Pakiet jest ładny, zobacz zdjęcia powyżej.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Ogólnie rzecz biorąc, nie ma nic wspólnego z tym, co się stało * Wyśmienita - Czas dostawy/wysyłki: Różne * 16 dni lub przybył „latając" - Funkcjonować: Różne * GPS, Step Counter, Display Themes, Bateria 9 dni, Tracking Ćwiczenia (Inne), Password, Find Phone, Auto Brightness, Automatycznie Aktywuj ekran z Wristem, Rate serca, BPM, Oddychanie, Czas, Wysokość, Kompas elektroniczny, odporność na wodę (submerable w zimnej wodzie) i wiele więcej... Czujnik światła jest bardziej przyjazny, inne czujniki sprawiły, że moja skóra jest czerwona, ale nie jest. - Kto przywiezie szkatułkę: * Ładowarka, ręczny i inteligentny zegarek, zamówiłem go w kolorze niebieskim. - Dział Obsługi Klienta: Nie użyłem go. Podsumowując, doskonały zakup, więcej za cenę ma. Nie, nie, nie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Είναι ένα καλό smart watch για τα χρήματα του και έχει και gps.Ειναι βολικό για γυναίκα καθώς είναι μικρό σε μέγεθος, πολύ ελαφρύ. Βρίσκεις αμέσως gps εγω το χρησιμοποιώ συχνά για το ποδήλατο μου. Αρνητικό είναι ότι τα μνμ σβήνονται μόνο εάν τα σβήσεις εσύ απ' το ρολόι, μικρό το κακό. Θα ήθελα να έχει λιγότερα bezels αλλά μιλάμε 46 ευρώ έδωσα, οκ τίμιο. Το φοράω κάθε μέρα, πολύ βολικό. Έχει ζωντανή και καλή ανάλυση η οθόνη, σε ήλιο μια χαρά είναι. Η μπαταρία κρατάει περίπου 9 μέρες αλλά εάν χρησιμοποιείς το gps για ώρα, πέφτει αισθητά. overall, value for money.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    Zegarek dotarł za jakieś 3 tygodnie. Paczka jest dobrze zapakowana. Zegarek jest doskonały, świetna jakość i bardzo dobra obsługa od Banggood! Dziękuję Wam bardzo, bardzo dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Pedido feito dia 22/04 e recebido em 13/05! Item satisfatório, só não possui idioma português!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2021

    Pokazuje więcej niż idealne w swojej cenie! Wygodne w noszeniu, łatwe w użyciu, bardzo dobra autonomia. Nie tak kompletny jak zegarek galaktyki czy Apple Watch, ale to normalne i to więcej niż wystarczająco. Możesz zobaczyć nasze powiadomienia telefoniczne, smsy i inne aplikacje, licznik kroków itp. Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    otimo relógio de entrada chegou em 30 dias foi bem rápido porém o gps dele é só pra corridas n é um gps integrado pra marcar um lugar e tbm n da pra ver o mapa de rastreio dele só pelo app

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Bardzo ładny zegarek, zapas baterii jest tak dobry 👍 ale jakiś problem to 1) brak dźwięku i 2) nie może odebrać połączenia 😞

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Najlepszy smartwatch!!! Bardzo lekkie i wygodne Bardzo warto tylko!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$68.99
    • US$34.64
    • US$36.79
    • US$67.99
    • US$43.63
    • US$39.99
    • US$66.99
    • US$39.23
    • US$35.99
    • US$79.98
    • US$49.99
    • US$75.65
    • US$10.67
    • US$185.99
    • US$42.72
    • US$33.41
    • US$58.99
    • US$219.00