Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(167)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(167)
    • 5 Star(151)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/08/2021

    Uważam, że to dobre, ale rozczarował mnie trochę w grobie, jest to niższe w maksymalnej objętości niż jego własny poprzednik S AirDots, za całkowitą cenę zapłaciłem 135,00 dolarów, ale warto było i to w promocji, że cena Ten AirDots 2S uznałem, że to miło, że pokazał na ekranie smartfona procent baterii i słuchawki, jak tylko otworzy okładkę

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Właśnie otrzymałem to wczoraj w dniu 07/09/2021 po trzytygodniowym oczekiwaniu. Opakowanie było idealne, a produkt był taki, jak opisano w katalogu. Dźwięk tych słuchawek jest świetny z dźwiękiem Dolby Atmos z telefonu sprawia, że jest to tak jasne i wyraźne. Również fajny wyskakujący ekran Mi pokazuje procent poziomu baterii każdego z nich od liści do prawej, a także przypadku i połączenia jest natychmiastowy Bluetooth. Poco F3 Globalny moduł. Dziękuję Banggood 😀

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Bardzo dobry produkt, poszedł po HJ na pocztę. Jest oryginalny i działa idealnie. Moja jedyna skarga jak na razie to, że słuchawki są trochę za niskie, a do tego izolacja hałasu jest tak niesamowita, że rezygnuje z używania wysokich głośności.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Produkt jest oryginalny!!!! Dotarł do Maceio w dwa tygodnie! Dla każdego, kto ogląda telefon, który wchodzi do ucha, dla przedziału cenowego jest doskonały! Dźwięk jest ok, ma dobry bas, tryb gry rzeczywiście działa i opóźnienie jest bardzo niskie. Jestem zadowolony z produktu i polecam go każdemu zainteresowanemu!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    I bardzo dobry telefon i tak i oryginalny ma kod Xiaomi. Nie trzeba było długo czekać na przyjazd mniej niż miesiąc Mogę kupić jestem bardzo zadowolony z jakości telefonu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Świetny produkt, przybył w dokładnie 27 dni, ma niewielkie opóźnienie w aktualizacji przez App, ale przybył, superwskaż! I nie zostałem obciążony podatkiem, pierwszy z wielu zakupów przez Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Słuchawka jest cudowna! Jest tak oryginalny, doskonały koszt x korzyści, przybył do Brasilii w 20 dni z nienaruszonym pudełkiem, zadziwiająco wystarczająco. Nie byłem opodatkowany i wyszło idealnie. Otwórz PoupUp tak na telefonach Xiaomi. Bateria wystarczająco twarda i jakość dźwięku jest równa poprzednim, (Sugeruję zmienić jego gumkę na pierwsze, pomyślałem, że tak będzie najlepiej.) Dotyk jest dość wydajny i połączenie jest niezrównane. Spędziłem dwa lata z pierwszą słuchawką Xiaomi i zbyt wiele ewolucji. Jeśli chcesz telefon z wieloma nowościami i brakuje ci pieniędzy, weź tę! Jeśli stać cię na więcej, weź 3.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Słuchawki są bardzo dobre, ma dobrą jakość dźwięku, ale dobre poważne, może mieć nieco wyższą głośność, w przeciwnym razie to bardzo dobre ze względu na koszty korzyści. Powodem, dla którego nie dałem 5 gwiazdek, było to, że zajęło mi to dużo czasu, prawie 40 dni.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Świetne słuchawki budżetowe. Brzmi dobrze, mikrofon działa. Słuchawki, dwie pary zapasowych karetek o różnych rozmiarach i instrukcja obsługi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Otrzymane dobrze zapakowane i wszystko działa. Dźwięk jest o wiele lepszy niż zwykłe dwa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 535
    • Ft7 568
    • Ft12 111
    • Ft10 597
    • Ft16 385
    • Ft12 488
    • Ft9 839
    • Ft12 111
    • Ft6 880
    • Ft13 245
    • Ft4 916
    • Ft8 846
    • Ft9 082
    • Ft6 224
    • Ft6 224
    • Ft7 945
    • Ft15 139
    • Ft9 502