Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(146)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(146)
    • 5 Star(134)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/01/2021

    Świetny produkt, używam ich codziennie do wykonywania telefonów i słuchania muzyki. Jedynym negatywnym punktem, jaki mają jest konieczność korzystania z aplikacji Mi Ai, która nie została jeszcze przetłumaczona na języki zachodnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    Trochę zajęło dotarcie do Brazylii. Ale produkt jest ekstremalnej jakości, bateria ma dobrą trwałość. Tylko jeden z głowy, bo nie można określić procentu baterii sprawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Przesyłka była dość szybka i dotarła prawidłowo. Może powinni byli zawinąć produkt w papier, ale hej. Słuchawki działają dobrze, po pierwszych testach. Jakość dźwięku jest bardzo dobra dla muzyki i jest dobrze słyszalna w połączeniach, zarówno nadajnika, jak i odbiornika. Bardzo zadowolony w tej chwili.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Όπως πάντα όλα άψογα στο Banggood. Λειτουργούν πολύ καλά και με γρήγορη σύνδεση BT. Ευχαριστώ Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Lewa nie działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Świetny produkt, przybył po 35 GG, ale dzięki mnie, że wybrałem USA zamiast UE... Instrukcje są niestety po chińsku..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Świetna jakość naprawdę ładny dźwięk bardzo dobry mikrofon! Łatwy do pary! Gorąco polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Bardzo dobry telefon, doskonałe audio, tylko nie wiem czy możesz używać mikrofonu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    Szybka dostawa, bardzo dobre i stabilne słuchawki douszne, polecam je wszystkim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 786
    • Ft15 948
    • Ft10 414
    • Ft20 300
    • Ft9 437
    • Ft12 367
    • Ft5 531
    • Ft8 643
    • Ft11 065
    • Ft10 147
    • Ft9 763
    • Ft6 507
    • Ft10 739
    • Ft9 763
    • Ft8 269
    • Ft5 531
    • Ft10 899
    • Ft18 227