Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(190)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(190)
    • 5 Star(173)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/11/2020

    Przyjazd za 6 dni roboczych. Idealne brzmienie. Łatwa synchronizacja. Zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2019

    Spedizione perfetta, nei tempi di Banggood, tranne che Poste Italiane come sempre dalla ricezione alla spedizione a casa si prende i suoi tempi. l'App di impostazione è tutta in cinese, ma serve poco un traduttore e logica basica. È facile perché sono poche voci e semplici quindi si memorizzano facilmente. L'importante è scarcarla perché rilasciano gli aggiornamenti, e l'ultimo ha migliorato l'audio in maniera davvero sorprendente. Davvero comode, io che ho il problema delle cuffie inair che non riesco a farle entrare, comprando davvero diversi modelli, queste invece sono spettacolari, sono comode non cadono. Perfette, la batteria dura molto. Le conversazioni a dire dei miei interlocutori è ottima non sentono differenza di rumori di sottofondo. Con suo Rapporto Qualità Prezzo finora è davvero Consigliatissimo!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2020

    Przecież nie jesteś gliną. Lubię mieć normalny związek. Cena z kuponem. Dostawa za 10 minut z policją. Bardzo dobra jakość konstrukcji. Bardzo dobrze (chociaż jest to trochę względne). Chciałbym mieć trochę więcej głośności. Cena z kuponem jest zadowalająca. Dostawa za 10 dni z PDM.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2019

    Spedizione rapidissima e consegna in Italia in 17 giorni. Qualità audio buona, usando la app Xiaomi, per ora solo in cinese, ho potuto personalizzare il doppio tocco e aggiornare il softwarw degli auricolari. Veramente soddisfatto.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2019

    il prodotto e arrivato nei tempi previsti 12 gironi lavorativi esattamente.la confezione integra .Bell prodotto anche se non o provato ancora .ma da altre recensioni sembra un valido prodotto e valida alternativa a quelli di il noto marchio della silicone Valley.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2019

    écouteurs de très bonne qualité. le son est bon. l'autonomie est bonne également. Ils sont robustes et proches en terme de qualité des écouteurs apple. Ils se connectent automatiquement au téléphone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2020

    Idealne słuchawki z więcej niż świetnej jakości w cenie. Użyłem przesyłki „Priority Direct Mail", zajęło to 12 dni. Wydało się to trochę drażniące, ponieważ została oczyszczona po 3 dniach we Francji i po 9 dniach przyjechała do Włoch.. Ogólnie rzecz biorąc, słuchawki są doskonałej jakości zarówno materiał jak i dźwięk, są z firmware fabryki, która oferuje dyskretną jakość. Nie, nie miałem problemów z aktualizacją - niektórzy użytkownicy znaleźli awarię prawego słuchawki po aktualizacji, wydaje się, że nie ma jeszcze rozwiązania. Masz więc dwie możliwości: uaktualnianie ich i ryzyko, że słuchawki DX nie będą działać lub nie uaktualniać ich i trzymać je w firmware fabryki. Firma fabryczna jest wystarczająca, ale jeśli chcesz mieć pełne doświadczenie zalecam ich uaktualnienie. =SYM=-- Tę część piszę osobiście, moim zdaniem ci, którzy mają awarię w odpowiednich słuchawkach zrobili coś złego podczas aktualizacji (nie ma przewodnika). Zrobiłem to: uaktualnienie, gdy słuchawki ładowały, pudełko, 100% lewo i prawo słuchawki i otwarte pudełko. Mam nadzieję, że byłem dla Ciebie przydatny:)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2019

    Al momento, prime impressioni di grande leggerezza e qualitá. Buona risposta nei bassi, anche nell'ascolto musica, Google Assistant ok e addirittura con il Poco presenti animazioni a schermo per pairing e avvenuto collegamento con indicatore di carica.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2019

    audio ottimo... funzionano benissimo

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2020

    Ładne słuchawki. Opis pasuje do Упаковка качественная

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 368
    • Ft13 520
    • Ft7 337
    • Ft11 372
    • Ft13 380
    • Ft7 692
    • Ft11 202
    • Ft9 131
    • Ft7 725
    • Ft10 034
    • Ft8 026
    • Ft14 049
    • Ft8 883
    • Ft9 365
    • Ft12 644
    • Ft6 564
    • Ft10 034
    • Ft24 421