Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2219)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(2219)
    • 5 Star(2122)
    • 4 Star(89)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/10/2020

    Produkt zgodnie ze specyfikacją ogłoszenia, opakowanie zamknięte, opakowanie ugniatane. Zamówienie złożone 12/07 i dostarczone 14/09/2020, łącznie 64 dni do daty dostawy do Bahia (Brazylia). Polecam produkt najlepiej zapakować w plastik z bąbelkami, aby uniknąć ugniatania po drodze. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2020

    Ultra praktyczna i kompaktowa z mini pilotem, który uruchomi ładowalną kamerę USB. W trybie trójnogu jest bardzo stabilny i pozwala na wiele kombinacji. Jakość produkcji o miękkiej teksturze w dotyku i nie - poślizg, machoir, który dokręca telefon wystarczająco mocno. Maszyny nie są kompatybilne z telefonami o szerokości ponad 8 cm

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2020

    Doskonały produkt, przetestowany i zatwierdzony przeze mnie... - Nie. Używam urządzenia: Redmi Note 8 (Dopasowuje się bardzo dobrze na wsparcie, jest dobrze utkwiony nawet). O dostawie do Brazylii: doskonale... 30 dni czasu (Paczka została dłużej na poczcie w moim regionie niż cokolwiek innego).... Uwaga: 10/10 Doskonały produkt, przetestowany i zatwierdzony przeze mnie... - Nie. Urządzenie, które używam: Redmi Note 8 (Pasuje bardzo dobrze w obsłudze, jest naprawdę szybki). O dostawie do Brazylii: Doskonały... Termin 30 dni (pakiet pozostał na poczcie w moim regionie niż cokolwiek innego).... Uwaga: 10/10

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Genialny kij do selfie, dobrze wykonany i prosty w użyciu. Ma dobry mocny uchwyt na telefonie i może być używany pod dowolnym kątem 45° w około 360° Brak angielskich instrukcji, ale dość proste, podłączyć kabel micro USb do przycisku i pozwolić na ładowanie przez chwilę, a następnie włączyć bluetooth i połączyć. Zadanie wykonane. Wystarczy nacisnąć przycisk, zrobić zdjęcie i przytrzymać je na chwilę, wyłącza je. Rozciąga się do 60 cm na Tripod i jest dość stabilny. Telefon w uchwycie nie chce być pod zbyt dużym kątem podczas korzystania z Tripoda, ponieważ może być nieco niezrównoważony, zwłaszcza z telefonem w pozycji pionowej. Naprawdę się cieszę, że kupiłem go żonie, a teraz kupię sobie drugą. Kumpel to widział i chce jeden dla syna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Cieszę się, że go kupiłem. Xiaomi przynosi swój kształt. Wykorzystanie wysokiej jakości materiału. Praktyczne, wiarygodne narzędzie. Wygodny uchwyt. Oprawka może być obracana zarówno w poziomie, jak i w pionie, kij do selfie nie może wystąpić ze względu na wagę telefonu ze względu na rowki. Włącznik bluetooth jest ładowany przez USB, używany ręcznie lub przez uchwyt. Mogę tylko polecić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Świetny selfie, bardzo zadowolony. To drugi kupiony, jak pierwszy trafił do mojej żony. Brak angielskich instrukcji, ale dość łatwy do rozwiązania. Musisz tylko naładować przycisk i połączyć się z Bluetooth.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ,ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ? ΕΓΩ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ? ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    Kij jest bardzo dobry i dobrze się przystosowuje z moim telefonem komórkowym, ale nazwa Bluetooth, XMZPG, nie jest czymś, co może prowadzić do produktu. Podręcznik jest po chińsku, ale znalazłem w sieci po angielsku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Świetny kij do selfie. Dobra jakość i wygląda bardzo solidnie. Trochę masywna, ale z drugiej strony trzeba się rozciągnąć i utrzymać. Połączenie Bluetooth z telefonem jest bardzo proste. kupić!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Produkt otrzymany. Bardzo zadowolony z zakupu. Jakość jest imponująca, to będzie bardzo pomocne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 058
    • Ft7 848
    • Ft6 776
    • Ft11 417
    • Ft9 081
    • Ft9 631
    • Ft5 707
    • Ft2 592
    • Ft19 981
    • Ft4 635
    • Ft6 485
    • Ft11 058
    • Ft6 485
    • Ft9 266
    • Ft7 412
    • Ft3 396
    • Ft7 783
    • Ft7 103