Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2226)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(2226)
    • 5 Star(2128)
    • 4 Star(90)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/04/2021

    Genialny kij do selfie, dobrze wykonany i prosty w użyciu. Ma dobry mocny uchwyt na telefonie i może być używany pod dowolnym kątem 45° w około 360° Brak angielskich instrukcji, ale dość proste, podłączyć kabel micro USb do przycisku i pozwolić na ładowanie przez chwilę, a następnie włączyć bluetooth i połączyć. Zadanie wykonane. Wystarczy nacisnąć przycisk, zrobić zdjęcie i przytrzymać je na chwilę, wyłącza je. Rozciąga się do 60 cm na Tripod i jest dość stabilny. Telefon w uchwycie nie chce być pod zbyt dużym kątem podczas korzystania z Tripoda, ponieważ może być nieco niezrównoważony, zwłaszcza z telefonem w pozycji pionowej. Naprawdę się cieszę, że kupiłem go żonie, a teraz kupię sobie drugą. Kumpel to widział i chce jeden dla syna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Cieszę się, że go kupiłem. Xiaomi przynosi swój kształt. Wykorzystanie wysokiej jakości materiału. Praktyczne, wiarygodne narzędzie. Wygodny uchwyt. Oprawka może być obracana zarówno w poziomie, jak i w pionie, kij do selfie nie może wystąpić ze względu na wagę telefonu ze względu na rowki. Włącznik bluetooth jest ładowany przez USB, używany ręcznie lub przez uchwyt. Mogę tylko polecić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Świetny selfie, bardzo zadowolony. To drugi kupiony, jak pierwszy trafił do mojej żony. Brak angielskich instrukcji, ale dość łatwy do rozwiązania. Musisz tylko naładować przycisk i połączyć się z Bluetooth.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ,ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ? ΕΓΩ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ? ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    Kij jest bardzo dobry i dobrze się przystosowuje z moim telefonem komórkowym, ale nazwa Bluetooth, XMZPG, nie jest czymś, co może prowadzić do produktu. Podręcznik jest po chińsku, ale znalazłem w sieci po angielsku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Tak jak się spodziewałem. Dobra jakość i brak trafień na opakowaniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Świetny kij do selfie. Dobra jakość i wygląda bardzo solidnie. Trochę masywna, ale z drugiej strony trzeba się rozciągnąć i utrzymać. Połączenie Bluetooth z telefonem jest bardzo proste. kupić!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Produkt otrzymany. Bardzo zadowolony z zakupu. Jakość jest imponująca, to będzie bardzo pomocne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Pokaz balowy, doskonałej jakości materiały, dostawa przed terminem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Bardzo dobry produkt. Jestem bardzo podekscytowany jakością i designem tego. Gratulacje Xiaomi! Szybka wysyłka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 265
    • Ft6 171
    • Ft7 230
    • Ft7 988
    • Ft5 809
    • Ft5 444
    • Ft5 422
    • Ft5 444
    • Ft3 629
    • Ft11 621
    • Ft5 809
    • Ft6 897
    • Ft17 068
    • Ft10 894
    • Ft5 343
    • Ft7 922
    • Ft2 985
    • Ft8 350