Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(787)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(787)
    • 5 Star(745)
    • 4 Star(34)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/11/2020

    Wygląda na bajeczny monitor xiaomi i jedyny haczyk, który stwierdził, że nie jest to europejskie kable, jeśli nie amerykańskie, ale nic się nie dzieje, kup jeden w sklepie komputerowym każdego monitora, który jest wart, gdy dzieli się monitorem takim samym napięciem. Odkupiłbym go bez żadnych wątpliwości

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Produkt pojawił się w Hiszpanii po 7 dniach. Karton był uszkodzony. Monitor działa po pierwszym włączeniu. Teraz mam nadzieję, że działa również na 2 - 1.653.245.785 włącznik. Niestety, nie mam czasu na testowanie monitora. Wniosek: pierwsze wrażenie dobre.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Znając Xiaomi z ich telefonami, chciałem przetestować ten ekran i nie jestem zawiedziony. Jest to bezbłędny od Xiaomi, jakość produkcji jest na miejscu spotkania, cena jest również 400 € => w momencie, kiedy mówię do Ciebie. Ekran dotarł do Francji z czeskiego magazynu w 7 dni, bez uszkodzeń. Pakiet wyświetlacza jest bardzo kompletny, mamy nawet kabel do wyświetlacza, coś czego wielu producentów nie. Wystarczy zapewnić kabel zasilający kompatybilny z naszymi francuskimi gniazdami, jest taki sam jak w przypadku alimenciarzy z komputerami stacjonarnymi. Osobiście zamontowałem ekran na moim uchwytie, więc nie mogę ocenić stopy. Z drugiej strony, zapewnić miejsce na biurku, ekran jest duży. Pierwszy start, bierzemy klapsa, płyta Samsunga VA jest wspaniała, kolory są piękne, tylko trochę za dużo oryginalnej jasności => zmniejszyłem się do 65 i jest idealny. O moich ustawieniach OSD => czerwony 49 zielony 48 niebieski 50, czas reakcji na medium, reszta domyślnie. Moim głównym zastosowaniem jest gra wideo, ekran jest świetny zwłaszcza w grach wyścigowych samochodów. Nadal mam kartę graficzną, która podąża za, mój RTX2080Ti zmaga się w niektórych tytułach z średniej opti / zbyt chciwy. Z drugiej strony, w przypadku niektórych gier format 21:9/Ultrawide nie jest dobrze obsługiwany, możemy mieć HUD, który jest przecięty/ źle wyśrodkowany lub wręcz zderzenie gry, zwłaszcza z Rezydent Evil 5. W tym przypadku będziesz musiał włożyć ręce w kapcie i modyfikować pliki gry, które stwarza problemy. Oprogramowanie FlawlessWidescreen może rozwiązać większość problemów HUD / FOV w kilku grach. Nie ma problemu z ostatnimi grami z drugiej strony. W bardziej profesjonalnym użyciu, ekran jest bardzo przyjemny dzięki swojej przekątnej, na Photoshopie jest świetny. Tak jak w przypadku automatyzacji biurowej, pozwala na pracę na kilku dokumentach jednocześnie. Podsumowując, Xiaomi mocno uderzyło pod względem ceny, jakości produkcji i specyfikacji (3440*1440 144hz) za ekran, który kosztuje od 369 do 400 euro.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Doskonały monitor, jest naprawdę zaangażowany. Top do gier i pracy. Posiada doskonałą jakość obrazu, a ponieważ jest zakrzywiony nie traci jakości obrazu widzianej z boku. Jestem bardzo zadowolony

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Jest to dobry monitor, ale trzeba być wymagającym z produktów technologicznych, które osiągają określone ceny. Dzięki temu Xiaomi pierwszą rzeczą, którą zauważysz, są ogromne wymiary, bardzo intensywne i piękne ciemne kolory i szybkość odświeżania, która jest więcej niż ważna. W filmach o niskiej jakości Ghosting jest dość zauważalny, ale w grach prawie nie jest zauważalny, jak w przypadku filmów 4k. Panel VA, który bardzo dobrze wygląda cienie i ciemne kolory, tworząc naprawdę piękne kontrasty i osiągając niemal nienaganną definicję kolorów. Jeśli chodzi o czarne całkowite lub częściowe, to jest zauważalne, że nie jest to najwyższa jakość, ponieważ jest to panel VA są nadal dość szare, co możemy rozwiązać poprzez obniżenie jasności i kontrast trochę. Z prawym kątem widzenia, to nie jest przesada, jak mówią przy panelu VA musisz zobaczyć go z przodu. Skutecznie z przodu wygląda na halucynacje, ale z końca też wygląda dobrze, tracę kolor i trochę więcej. Jeśli zamierzasz umieścić go w lewo lub w prawo, jak jest zakrzywiony, nie sądzę, że stracisz zbyt wiele informacji z końca. Nie ma śladu rozdarcia. Podsumowanie Nie sądzę, że ten monitor zasługuje na więcej niż 400 €, zawsze brać go w rabatach, które pozostawiają go na mniej niż 400 €, ponieważ za tę cenę masz marki, które są dedykowane do monitorów, które dadzą Ci znacznie lepszy wynik. Moje referencje są z panelem IPS z LG również ultra szerokie, z odpowiedzią 1-4ms i 75hz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Jest idealny! Ma idealny rozmiar, proporcję i Hz do gier. Bardzo łatwy w montażu i z podporą, która pozwala podnieść, obniżyć i obracać ekran tak jak chcesz. Przyszedł dobrze zapakowany i jedyną krytyką jest to, że przyszedł z chińską wtyczką, ale można go łatwo zmienić, ponieważ jest taki sam jak wszystkie monitory. I sfinalizować cenę w porównaniu z tym, co inne monitory oferują jest bardzo dobre.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Dostarcza to, co obiecuje - świetny monitor z świetnymi parametrami. Jest mały wyciek światła w dolnych rogach, ale poza tym dobrze. Goły w pamięci trzeba mieć samodzielne głośniki (brak głośników z tym monitorem, ale może on przenosić dźwięk przez HDMI >> 3,5 audio out). Zalecane!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Bardzo ładny ekran, renderowanie niklowane, tylko ujemny punkt ustawienia są tylko w języku chińskim i nie można zmienić języka, ponieważ nie ma dodatkowej opcji. Zobacz zdjęcie, najwyraźniej na niektórych ekranach opcja angielski jest dostępna i napisana poniżej, ale to nie mój przypadek, to jest zbyt trudne, ponieważ jest skomplikowane, aby ustawić tak. Jeśli ktoś ma jakieś rozwiązanie, proszę mnie poinformować, ^^ Musisz wyszukać w sieci wideo, aby dokonać niezbędnych zmian, aby zrozumieć, które parametry odpowiadają co. Poza tym, nie ma nic do powiedzenia!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Kupiony za 399 euro: ogórek ekranowy. W tym przedziale cenowym nie ma żadnych, które są blisko ciebie. Był idealnie spakowany i w bardzo krótkim czasie. Po kilku miesiącach stosowania nie sprawia żadnych problemów. Odkupiłbym go bez wahania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Wszystko idealne, dostawa została opóźniona do 2 tygodni, ale przybył idealnie spakowana. Prosty monitor, że jest, jest piękny (Chińskie jabłko...). Nie dałem ci jeszcze Michy Tralla, ale kolory są idealne. Pracować dla mnie to p e r e r e c o. Dobry zakup po 372 euro... Nie mogę prosić o więcej. Zakrzywienie jest bardzo ładne, gdy masz pliki, przeglądarka itp.... otwarte.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft127 696
    • Ft45 716
    • Ft97 111
    • Ft75 670
    • Ft79 769
    • Ft38 149
    • Ft47 293
    • Ft18 379
    • Ft78 823
    • Ft118 237
    • Ft48 869
    • Ft78 823
    • Ft69 364
    • Ft132 425
    • Ft50 446
    • Ft75 670
    • Ft59 905
    • Ft69 679