Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(730)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(730)
    • 5 Star(696)
    • 4 Star(29)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
  • 02/11/2020

    Wygląda na bajeczny monitor xiaomi i jedyny haczyk, który stwierdził, że nie jest to europejskie kable, jeśli nie amerykańskie, ale nic się nie dzieje, kup jeden w sklepie komputerowym każdego monitora, który jest wart, gdy dzieli się monitorem takim samym napięciem. Odkupiłbym go bez żadnych wątpliwości

    Komentarze (6)
  • 09/10/2020

    Kupiony w 09.09.2020 przybył do mojego domu w Brazylii w 10.09.2020. Dokładnie miesiąc. Musiałem płacić taryfy importowe, ale ponieważ zapłaciłem za ubezpieczenie łatwo było skontaktować się z Bangoodem i oni zwracali mi pieniądze bez problemów Musiałem tylko pokazać pokwitowanie, że zapłaciłem taryfę. W moim przypadku, w Brazylii, poczta sama oferuje pokwitowanie. Jak na razie brak wad, brak krwawienia, przynajmniej nie widziałem żadnych, ale nie jestem ekspertem. Na razie nie ma martwego piksela. Kabel zasilający jest dla mnie dziwnym standardem, chociaż wysłali konwersora, Ale skoro miałem drugą, wolałem użyć swojego. Korzystanie z przenośnego pulpitu Display, jak na razie nie ma problemu przy 3440x1440 przy 144hz. Używam radeoncard(RX580) z włączonym freesyncem, jak na razie bez migotania. Ultraszeroki ekran plus 144Hz to dla mnie nowy świat. Nie sądzę, że będę w stanie wrócić do 16:9 przy 1920x1080. W skrócie jestem bardzo zadowolony z produktu i mogę naprawdę polecić, jeśli nie chcesz wydać zbyt dużo pieniędzy w wysokiej klasy monitor.

    Komentarze (2)
  • 07/12/2020

    Produkt pojawił się w Hiszpanii po 7 dniach. Karton był uszkodzony. Monitor działa po pierwszym włączeniu. Teraz mam nadzieję, że działa również na 2 - 1.653.245.785 włącznik. Niestety, nie mam czasu na testowanie monitora. Wniosek: pierwsze wrażenie dobre.

    Komentarze (2)
  • 15/04/2021

    Znając Xiaomi z ich telefonami, chciałem przetestować ten ekran i nie jestem zawiedziony. Jest to bezbłędny od Xiaomi, jakość produkcji jest na miejscu spotkania, cena jest również 400 € => w momencie, kiedy mówię do Ciebie. Ekran dotarł do Francji z czeskiego magazynu w 7 dni, bez uszkodzeń. Pakiet wyświetlacza jest bardzo kompletny, mamy nawet kabel do wyświetlacza, coś czego wielu producentów nie. Wystarczy zapewnić kabel zasilający kompatybilny z naszymi francuskimi gniazdami, jest taki sam jak w przypadku alimenciarzy z komputerami stacjonarnymi. Osobiście zamontowałem ekran na moim uchwytie, więc nie mogę ocenić stopy. Z drugiej strony, zapewnić miejsce na biurku, ekran jest duży. Pierwszy start, bierzemy klapsa, płyta Samsunga VA jest wspaniała, kolory są piękne, tylko trochę za dużo oryginalnej jasności => zmniejszyłem się do 65 i jest idealny. O moich ustawieniach OSD => czerwony 49 zielony 48 niebieski 50, czas reakcji na medium, reszta domyślnie. Moim głównym zastosowaniem jest gra wideo, ekran jest świetny zwłaszcza w grach wyścigowych samochodów. Nadal mam kartę graficzną, która podąża za, mój RTX2080Ti zmaga się w niektórych tytułach z średniej opti / zbyt chciwy. Z drugiej strony, w przypadku niektórych gier format 21:9/Ultrawide nie jest dobrze obsługiwany, możemy mieć HUD, który jest przecięty/ źle wyśrodkowany lub wręcz zderzenie gry, zwłaszcza z Rezydent Evil 5. W tym przypadku będziesz musiał włożyć ręce w kapcie i modyfikować pliki gry, które stwarza problemy. Oprogramowanie FlawlessWidescreen może rozwiązać większość problemów HUD / FOV w kilku grach. Nie ma problemu z ostatnimi grami z drugiej strony. W bardziej profesjonalnym użyciu, ekran jest bardzo przyjemny dzięki swojej przekątnej, na Photoshopie jest świetny. Tak jak w przypadku automatyzacji biurowej, pozwala na pracę na kilku dokumentach jednocześnie. Podsumowując, Xiaomi mocno uderzyło pod względem ceny, jakości produkcji i specyfikacji (3440*1440 144hz) za ekran, który kosztuje od 369 do 400 euro.

    Komentarze
  • 18/01/2021

    Doskonały monitor, jest naprawdę zaangażowany. Top do gier i pracy. Posiada doskonałą jakość obrazu, a ponieważ jest zakrzywiony nie traci jakości obrazu widzianej z boku. Jestem bardzo zadowolony

    Komentarze (1)
  • 13/08/2020

    Szybka dostawa z lokalnego magazynu w 2 dni! Panel VA wygląda OK, dobra jakość, 144Hz 2K, nowoczesny design, łatwy montaż, dobra wartość poniżej 600 dolarów. Jeśli USB c hub może być wbudowany, to będzie fantastyczne.

    Komentarze (1)
  • 10/11/2020

    Dostarcza to, co obiecuje - świetny monitor z świetnymi parametrami. Jest mały wyciek światła w dolnych rogach, ale poza tym dobrze. Goły w pamięci trzeba mieć samodzielne głośniki (brak głośników z tym monitorem, ale może on przenosić dźwięk przez HDMI >> 3,5 audio out). Zalecane!!

    Komentarze
  • 19/10/2020

    Pakiet dotarł terminowo i w dobrym stanie. Jakość ekranu jest dobra. Dołączyłem kilka widoków tapety, bo jeszcze nie przetestowałem scenariusza gry. Musiał zmniejszyć jasność z 80 do 20, ponieważ był zbyt jasny dla normalnego środowiska pracy.

    Komentarze
  • 22/09/2020

    Jest drugi dzień, że mam to i jest bardzo dobrej jakości monitor. Kolory są bardzo dobre, są z uk adapterem wewnątrz pudełka, jeśli jesteś z Cypru masz zamiar zapłacić podatki za wstawienie monitora do kraju. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z monitora!!

    Komentarze
  • 17/08/2020

    Szczerze pod wrażeniem specyfiki, ceny i budowy. Metalowa podstawka, zarządzanie kablami, krzywa nie jest głupia, ale raczej praktyczna przy tym rozmiarze i odległości siedzenia. Wysokiej jakości panel Samsung VA, ale jak wszystkie najlepiej oglądane martwe centrum VA.

    Komentarze
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft40,863
    • Ft60,433
    • Ft106,479
    • Ft54,677
    • Ft31,654
    • Ft117,415
    • Ft69,066
    • Ft97,845
    • Ft53,814
    • Ft63,311
    • Ft63,598
    • Ft66,188
    • Ft82,592
    • Ft80,578
    • Ft129,502
    • Ft37,410
    • Ft23,020
    • Ft3,687